hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.375 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #1 Fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim bu sembolleri tam anlamadım. Kimler tarafından gönderiliyor ve nedir? Ne işe yarar?
Fotoğrafta kırmızı ile işaretlediğim bu sembolleri tam anlamadım. Kimler tarafından gönderiliyor ve nedir? Ne işe yarar?
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.822 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #2 Övgü. Diğer oyuncular tarafından gönderiliyor.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.375 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #3 Burak İncehasan dedi: Övgü. Diğer oyuncular tarafından gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Bunu tanımadığım kişiler mi gönderdi yani? Çok iyi değilim ama Peki ben nasıl gönderebiliyorum bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim
Burak İncehasan dedi: Övgü. Diğer oyuncular tarafından gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Bunu tanımadığım kişiler mi gönderdi yani? Çok iyi değilim ama Peki ben nasıl gönderebiliyorum bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim
M MertKurt5 Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #4 Maç sonu ya da maç içi tabeladan oyuncuya tıklanıp veriliyor hesabında fazlaca olması yeşil onay almayı sağlıyordu sanırım.
Maç sonu ya da maç içi tabeladan oyuncuya tıklanıp veriliyor hesabında fazlaca olması yeşil onay almayı sağlıyordu sanırım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #5 hellomister dedi: Bunu tanımadığım kişiler mi gönderdi yani? Çok iyi değilim ama Peki ben nasıl gönderebiliyorum bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Göndermek istediğiniz oyuncunun üstüne tıklayıp gülen surata tıkladığınızda seçip gönderebilirsiniz.
hellomister dedi: Bunu tanımadığım kişiler mi gönderdi yani? Çok iyi değilim ama Peki ben nasıl gönderebiliyorum bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Göndermek istediğiniz oyuncunun üstüne tıklayıp gülen surata tıkladığınızda seçip gönderebilirsiniz.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.375 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Göndermek istediğiniz oyuncunun üstüne yıklatıp gülen surata tıkladığınızda seçip gönderebilirsiniz. Eki Görüntüle 1721958 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Metin Eren Türkmen dedi: Göndermek istediğiniz oyuncunun üstüne yıklatıp gülen surata tıkladığınızda seçip gönderebilirsiniz. Eki Görüntüle 1721958 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
1 183844 Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 447 Çözümler 3 31 Mart 2023 #7 Bunu maçındaki oyuncular sana gönderiyor. Güven faktörünün falan yükselmesini sağlıyor.