CS:GO Skinlerini Alım-Satım Yapabileceğiniz Site Önerileri

Gamesatış hakkında ne diyorsunuz? Gamesatış kullanıyorum gamesatış yerine ne kullanabilirim?
Ben hiç kullanmadım ama çok kişi tarafından kullanıldığını duydum. Sizce artı ve eksi yönleri nedir? İnsanlar sadece benim fikrimi almasın, başkaları da fikir belirtirse daha sağlıklı olur.

Ben hiç kullanmadım ama çok kişi tarafından kullanıldığını duydum. Sizce artı ve eksi yönleri nedir? İnsanlar sadece benim fikrimi almasın, başkaları da fikir belirtirse daha sağlıklı olur.
Hiç detayına girmedim. Aldığı komisyon fazla mı az mı hiç bilmiyorum ancak 50 TL'lik bir skin için 3 4 TL komisyon alıyordu sanırsam. Api key ne bilmiyorum ancak öyle bir şey görmedim sitede hiç. Trade URL ile satıcı trade atıyor yalnızca.

Hocam konuyu makale olarak yayınlamaya ne dersiniz? Hem daha çok kişiye ulaşır. Elinize sağlık bu arada.

Boş iş, milyoner değilseniz bıçak vs alacak paranız yoksa küçük skinlerden kâr edemezsiniz,skin 3 yerde dönüyor steamden alıp buff koyuyorsun ordan skin alıp gerçek paraya çevirmek için bynogame veya başka site, paranın yarısı komisyona gidiyor ettiğin kâr hiç.

Arkadaşlar Buff163 artık Çinli olmayan kişiler tarafından kullanılamıyor, onun yerine CSFloat kullanmanızı öneririm. Kesintisi %2 ve çok fazla kullanıcısı var, hızlıca al-sat yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…