CS:GO Source 2 Beta'da çok fazla ping oluyor

Tudoshi

Centipat
Daha fazla  
Ben şu an betadayım ve bayağı ping sorunu var Türkiye olarak. Onun geribildirimini sağlayacağım. Aslında 66ms gösteriyor fakat elime silahı alıyorum bir türlü gelmiyor. Bu büyük bir problem. CS1'de böyle bir problem yoktu. 66 Ms'de bile rahat oynayabiliyordunuz. (Pingim olmasının imkanı yok 5G + aynı zamanlı başka PC'de CS1 oynandı ping göstergesi aynı fakat CS2'de çok fazla takılma bugu vardı). Asıl sorum şu: Ben geribildirim sağlayacağım e-maili bulamadım, bulabilen bir atabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hataları cs2team@valvesoftware.com adresine CS2LT Bug - (hata detayı) başlıklı olacak şekilde e-posta göndererek iletebilirsiniz.

Counter-Strike 2 sınırlı testindeyim! Nasıl hata bildirebilirim?

Eğer Counter-Strike 2 sınırlı testinde hatalar ile karşılaşırsanız lütfen cs2team [at] valvesoftware [dot] com adresine başlığı "CS2LT Bug - " *hatanın kısa bir açıklaması* olacak şekilde bir e-posta gönderin.

Örneğin, "CS2LT Bug - Dust II'de yerde takılı kaldım".

Counter-Strike 2 ekibinin hatayı inceleyebilmesi için e-postanız hatanın detaylı bir açıklamasını, tekrar oluşturma adımlarını, ekran görüntülerini ve diğer yararlı bilgileri içermelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı