Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Takım arkadaşlarını izlerken onların crosshair'ının farklı olduğunu gördüm. Bunu başka birkaç yerde gördüğümden eminim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yapılıyor cevap verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Takım arkadaşlarını izlerken onların crosshair'ının farklı olduğunu gördüm. Bunu başka birkaç yerde gördüğümden eminim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yapılıyor cevap verirseniz sevinirim.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 11 Ocak 2021 #2 Rekabetçi maçlarda bu oluyor. ya da yoldaş maçında.
UlucKoreler Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Ayarlar>Crosshair>Orada herkesin crosshairlerını göster diye bişey var diye biliyorum.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 11 Ocak 2021 #4 Steam'de crosshair atölyeleri var, gir birine beğendiğini seç. Crashz diye aratırsan çıkar.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 luthermartin dedi: Rekabetçi maçlarda bu oluyor. ya da yoldaş maçında. Genişletmek için tıkla... Yok. Takım arkadaşımızı izleyebilidiğimiz tüm maçlarda oluyor diye biliyorum.
luthermartin dedi: Rekabetçi maçlarda bu oluyor. ya da yoldaş maçında. Genişletmek için tıkla... Yok. Takım arkadaşımızı izleyebilidiğimiz tüm maçlarda oluyor diye biliyorum.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 11 Ocak 2021 #6 Ayarlarda nişangah bölümünden izlenen oyuncunun nişangahını göster ayarı var arkadaşlarım veya herkes yapabilirsiniz.
Ayarlarda nişangah bölümünden izlenen oyuncunun nişangahını göster ayarı var arkadaşlarım veya herkes yapabilirsiniz.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 11 Ocak 2021 #7 mustaine dedi: Yok. Takım arkadaşımızı izleyebilidiğimiz tüm maçlarda oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama bende de açıktı zamanında. Ama çalışmadı normal modlarda. Sadece yoldaş ve rekabetçi de oldu.
mustaine dedi: Yok. Takım arkadaşımızı izleyebilidiğimiz tüm maçlarda oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama bende de açıktı zamanında. Ama çalışmadı normal modlarda. Sadece yoldaş ve rekabetçi de oldu.
Y YasinTekcan07 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 UlucKoreler dedi: Ayarlar>crosshair>orada herkesin Crosshair'lerını göster diye bir şey var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Yok. Takım arkadaşımızı izleyebilidiğimiz tüm maçlarda oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... SapkaliPikacu dedi: Ayarlarda nişangah bölümünden izlenen oyuncunun nişangahını göster ayarı var arkadaşlarım veya herkes yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür edrim oldu.
UlucKoreler dedi: Ayarlar>crosshair>orada herkesin Crosshair'lerını göster diye bir şey var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... mustaine dedi: Yok. Takım arkadaşımızı izleyebilidiğimiz tüm maçlarda oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... SapkaliPikacu dedi: Ayarlarda nişangah bölümünden izlenen oyuncunun nişangahını göster ayarı var arkadaşlarım veya herkes yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür edrim oldu.