CS:GO Türkler neden bu kadar toksik?

Türk gördün mü lobiye dön kanka istersen ceza ye ama gereksiz yere oyun hevesini kırmasından iyidir

Online oyunda toksik davranış nedeni iyi aile terbiyesi almamış olmalarından kaynaklı. Başkasının hakkına saygı duymayı öğretmiyoruz maalesef çocuklara.

CS:GO böyle ayar var mı? Varsa bilgi verebilir misiniz lütfen. Rekabetci giriyorumda.
Yok hocam ama lobi bulma yerinden yabancı takımlara davet atın ve onlarla girmeyi deneyin, eğer iyi bir takım bulursanız onlara arkadaş isteği atın ve onlarla oynamaya başlayın.

Bizim millet her oyunda öyle, sapmayan bir tespit diyelim.
Yabancı sunucularda oynaman dâhâ iyi olur, ben de rus sunucularında "sıfırdan hesap mı açsam ki?" diyorum arada bir.

Ruslar sövüyordur anlamıyorsunuzdur hocam gayet normal. Ruslar bizden daha toxic, bizlere gelecek olursak (genelleme yapıyorum alınmayın) her oyunda toxiciz zaten çok aldırmayın muteleyin geçin.
Rusca biliyorum da Azerbaycanda yaşayan her kes biraz Rusca bilir. Yani sövdüklerinde bile normal sövüyolar el kaybettiğim de falan. Türklerde ise durum farklı oyunda ses kasmaya çalışıyorum aynı küfürü defalarca tekrarlıyor ölünce falan bağırıyor. Abartılı şekil de yapıyor.

Bir oyunu oynamak için önce oyunu sevmeli sonra kitlesini sevmelisiniz.
Eğer ki 2 seçenekten birini sevmiyorsanız, bırakın.

CS:GO'nun haricinde Valorant, Rocket League, LoL gibi oyunlarda da saygı denen unsurdan nasibini alamamış öksüz Türkler de çok yaygın. Ben bunu genel olarak Türk kültürüne bağlıyorum. Türkler genel olarak samimi insanlar oldukları için karşıdaki kişiyle sohbet ederken çok rahat davranabiliyorlar. Rahatlığın ve samimiyetin çoğaldığı yerde de saygı azaldığından böyle bir durum ortaya çıkabiliyor. Yani mümkün olduğunca kullanıcı isminde Türkçe bir şeyler geçen oyuncuları en kısa sürede susturarak veya engelleyerek oyunlardan aldığımız eğlencenin verimini maksimum düzeye çıkarmamızı sağlayabiliriz.

Ben oyunda sesli sohbet kullanmıyorum bu tarz sebepler yüzünden. Zaten rekabetçi oynamıyorum çok o yüzden infoya ihtiyacım olmuyor çok. Ama tüm Türk oyuncular olarak hepimiz böyle değiliz. Sizi bu tarz davranışlardan korumaya çalışan ya da oyunu oynarken keyfine ve eğlenmeye bakan barbarlıktan terfi etmiş arkadaşlar da var.

Türklerde ise durum farklı oyunda ses kasmaya çalışıyorum aynı küfürü defalarca tekrarlıyor ölünce falan bağırıyor. Abartılı şekil de yapıyor.
Eğer takım arkadaşının bağırışı ses kasmanızı etkiliyorsa, susturun veya sesini kısın hocam. Ben öyle yapanların sesini azaltıyordum en azından info verdiği anlaşılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…