CS:GO Türklerin ettiği hakaretler ve Laflar

Yok kanka 2001-2002 galiba.
Üniversite'de sınıfımda bile var XD.

Videodaki konuşmalar;
Kişi1: Neden PKK'lı değilsin ?
Kişi2: Canım istemiyor.
Kişi1: Canın karakol falan patlatmak istemiyor mu ?
Kişi2: Yok.
Kişi1: Ha, ha, benim canım çok istiyor. Ben daha Kürt'üm galiba.

Abi, gülmekten yarıldım. Üstelik ben Kürt'üm ve güldüm gerçekten.
Kişi1'in espiri anlayışı var XD.

Ama ırkçılık kötü bir şey yapmayın. Çünkü kimse tanrılara bedel değildir, ama herkes özeldir.

Son düzenleme:
CS'de karşıma çıkan kişiler bunlar. Sesimle dalga geçtiler. Ben Allah'ım falan deyip dalga geçtiler. Bu da bir kesit. Dahasını göstermek bile istemiyorum.

Mikrofonum yok diye küfür yiyen birisiyim kafana takma.

Hepsi boş insanlar sıkma canını. Kötü oynarsın küfür ederler, iyi oynarsın yine ederler hile olmadığını bilseler bile. Bir ara Inferno girmiştim. Bir çocuk vardı. Sırf 3. Round ‘da AWP ile birine no scope atamamıştım ve ölmüştüm. Ondan sonraki Round ‘larda çok iyi oynadım. Maçın yarısında iken bana “Neden bu kadar kötü oynuyorsun dedi?” ben de ona “Asistine güvenerek mi bana bunu söylüyorsun? dedim. O da bana “Sen de kolsuzluğuna mı güveniyorsun? dedi. Halbuki maçın yarısındayız 18 kill almıştım. Üstelik takımı taşıyordum. 4 round clutch atmıştım ve ona rağmen beni sadece 3. Round ‘da AWP ile no scope atamayan biri olarak değerlendirdi. Kabul esiyorum adam baya yakındı bana no scope atamama rağmen. Maçı 30 küsür kill ile bitirmiştim. Kısaca kendini üzme boş insanlar için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı