CS:GO tuş atama dosyası indirirken virüs bulaştı

Berk28

Decapat
Daha fazla  
CS:GO oynarken smoke zıplama tuşunu X tuşuna atamak için arkadaştan yardım istedim. Bana kendi nicki yazan CFG dosyası attı. Ve TeamViewer indirtip bilgisayarıma bağlanıp dosyayı CS:GO klasörüne atıp varsayılan dosyayı değiştirdi. Dosyayi indirirken bu dosya bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı vardı. Bu işlemden sonra oyuna girdiğimde hep bir droplanma olayı oldu bende CFG dosyasini ve TeamViewer uygulamasını sildim. Bilgisayarıma virüs bulaşmıştir diye Defender'la her moddan tarama yaptım ama bir sorun gözükmüyor. Bu anlattıklarımdan virüs bulaşmasi ihtimali var mıdır?

CS:GO oynarken smoke zıplama tuşunu X tuşuna atamak için arkadaştan yardım istedim. Bana kendi nicki yazan CFG dosyası attı. Ve TeamViewer indirtip bilgisayarıma bağlanıp dosyayı CS:GO klasörüne atıp varsayılan dosyayı değiştirdi. Dosyayi indirirken bu dosya bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı vardı. Bu işlemden sonra oyuna girdiğimde hep bir droplanma olayı oldu bende CFG dosyasini ve TeamViewer uygulamasını sildim. Bilgisayarıma virüs bulaşmıştir diye Defender'la her moddan tarama yaptım ama bir sorun gözükmüyor. Bu anlattıklarımdan virüs bulaşmasi ihtimali var mıdır?

CS:GO oynama şansım olmadı ama söylemek istediğim 2 şey var X yapmak için ayarlardan yapabiliyosunuz diye biliyorum oradan değiştirebilirsiniz 2. si de sağlama almak için Malwarebytes ile tam tarama yapın.

Eğer dosyayı RAR'dan çıkarmadıysa ve sadece oyunun içine Config dosyası attıysa bir sıkıntı yoktur.

RAR'li bir dosya değildi maalesef. Görsel olarak attım böyle bir dosyaydi.

Dosya Ekleri

• 168120552104576125433276341865.jpg
    168120552104576125433276341865.jpg
    221,8 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı