CS:GO VAC ban mağduru olmak

aenes43

Kilopat
Daha fazla  
Zamanında Steam hesabım çalınmıştı geri aldığımda bir baktım numara paylaşımından ban yemiş hesap. Hesapta birçok oyun olunca yeni hesap açmakta olmuyor onca oyunu oynama saatini boşa atamıyor insan, keşke bu tür durumlarda bir çözüm olsaydı VAC banı kaldırmanın. Valve genel af falan ilan etse şöyle kötü mü olur

genel af iyi olmaz

Haksız ban nasıl oluyor çok merak ediyorum. VAC mümkünse hiç kaldırılmasın, yapışsın oraya. Bunun haklısı, haksızı olamaz. O sistemde gayet sağlıklı çalışıyor. Hile kullanmadım diyende yalan söyler.

Benimde arkadaşıma verdiğim hesap bir güzel Vaclandı. Yapacak bir şey yok. Geri gelmeyecek. Genel af çıkması demek oyunun hileden geçilmemesi demek. İmkansız böyle bir durum.

Benimde arkadaşıma verdiğim hesap bir güzel Vaclandı. Yapacak bir şey yok. Geri gelmeyecek. Genel af çıkması demek oyunun hileden geçilmemesi demek. İmkansız böyle bir durum.
Şakasına dedim zaten genel af diye

Ben oynamıyorum ama duyduğuma göre; o kadar çok hile yapan adam varken af beklemek bence neredeyse imkansız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…