CS:GO "VAC Oturumunuzu Doğrulayamadı" Hatası

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Dün akşamdan beri CS:GO'ya giremiyorum sevgili dostlar. Daha bekleme ekranında ister rekabetçi, ister basit eğlence maç aramaya tıkladığım anda "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı" hatası veriyor.

Oyunu yeni sistem almadan önce HDD'ye yedeklemiştim oradan yükledim. Olmayınca Steam dahil her şeyi silip temiz olarak en baştan indirdim yine olmadı. Bu arada oyuna girebiliyorum lakin ne denetim masasında oyun gözüküyor, ne de masaüstüne oyunun ikonu geliyor. Nedir acaba bu problemin kaynağı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşamdan beri CS:GO'ya giremiyorum sevgili dostlar. Daha bekleme ekranında ister rekabetçi, ister basit eğlence maç aramaya tıkladığım anda "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı" hatası veriyor.

Oyunu yeni sistem almadan önce HDD'ye yedeklemiştim oradan yükledim. Olmayınca Steam dahil her şeyi silip temiz olarak en baştan indirdim yine olmadı. Bu arada oyuna girebiliyorum lakin ne denetim masasında oyun gözüküyor, ne de masaüstüne oyunun ikonu geliyor. Nedir acaba bu problemin kaynağı?
Bu sorunun birden fazla kaynağı olabiliyor. Dosya doğrulaması yapın, internette biraz araştırırsanız birkaç farklı çözümü daha var komut satırına bir şeyler yazıyorsunuz, kayıt defterine ekleme falan yapıyorsunuz. Hepsini yapıp öyle deneyin.

Örnek;

Bu sorunun birden fazla kaynağı olabiliyor. Dosya doğrulaması yapın, internette biraz araştırırsanız birkaç farklı çözümü daha var komut satırına bir şeyler yazıyorsunuz, kayıt defterine ekleme falan yapıyorsunuz. Hepsini yapıp öyle deneyin.

Örnek;

Hocam denemediğim şey kalmadı. Çalıştıra sonu "repair" bile biten bir kod yazıyoruz onu yazdım. CMD'den bir kod yazma olayı var onu denedim olmadı. Birden fazla kez oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Sildim en baştan indirdim yine olmadı.

Hocam denemediğim şey kalmadı. Çalıştıra sonu "repair" bile biten bir kod yazıyoruz onu yazdım. CMD'den bir kod yazma olayı var onu denedim olmadı. Birden fazla kez oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Sildim en baştan indirdim yine olmadı.
Bu programlar veya benzeri şekilde olan başka bir program yüklü mü bilgisayarınızda?

• CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Benzeri şekilde temizleme, güncelleme vb. okuma, yazma ve silme yetkisi olan bir program var mı? Bir şekilde güvenlik için VAC sunucularını engelleyen 3. parti bir yazılım olabilir.

Yok, PC'yi temiz kullanırım hocam. Steam'i kaldırıp regedit'ten ne kadar steam ve CSGO ile alakalı anahtar varsa sildim, tekrar deniyorum şimdi. Vakit ayırdığınız için çok sağolun. :)

Dosyaların butünlüğünü doğrula dedin mi bende olunca bununla çözülüyordu.

Hocam son çare PC'ye format attım öyle düzeldi. İnternet üzerinde yerli yabancı ne kadar kaynak varsa hepsini taradım, uyguladım yine düzelmedi.
Gerek yoktu Steam'ı kapatıp yönetici olarak başlatmanız yeterliydi. Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. O kodlar falan pek işime yaramadı bu şekilde çözdüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı