Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar böyle bir sorun ile karşılaştım. nasıl yapılıyor?
Çözüm efos 28 Nisan 2025 Hamit 13 dedi: Hocam dosyaları nasıl doğrulama yapacağız onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın.
Hamit 13 dedi: Hocam dosyaları nasıl doğrulama yapacağız onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Nisan 2025 #2 Steam hesabınıza girip kütüphane CS bulup "dosyaları doğrula yapın". Yeniden başlatın Steam'ı. Artı 0 Eksi
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Hamit 13 dedi: Arkadaşlar böyle bir sorun ile karşılaştım. nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 2480094 Genişletmek için tıkla... çık gir yap, pc yeniden başlat, hesaptan çıkış yapıp tekrar gir. Artı 0 Eksi
Hamit 13 dedi: Arkadaşlar böyle bir sorun ile karşılaştım. nasıl yapılıyor? Eki Görüntüle 2480094 Genişletmek için tıkla... çık gir yap, pc yeniden başlat, hesaptan çıkış yapıp tekrar gir.
KS KS Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 xBN dedi: Steam hesabınıza girip kütüphane CS bulup "dosyaları doğrula yapın". Yeniden başlatın Steam'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları nasıl doğrulama yapacağız onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
xBN dedi: Steam hesabınıza girip kütüphane CS bulup "dosyaları doğrula yapın". Yeniden başlatın Steam'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyaları nasıl doğrulama yapacağız onu bilmiyorum.
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Hamit 13 dedi: Hocam dosyaları nasıl doğrulama yapacağız onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Hamit 13 dedi: Hocam dosyaları nasıl doğrulama yapacağız onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın.
KS KS Hamit 13 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #6 efos dedi: Eki Görüntüle 2480120 Eki Görüntüle 2480121 Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... efos dedi: Eki Görüntüle 2480120 Eki Görüntüle 2480121 Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
efos dedi: Eki Görüntüle 2480120 Eki Görüntüle 2480121 Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... efos dedi: Eki Görüntüle 2480120 Eki Görüntüle 2480121 Özellikler, yüklü dosyalar, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Yine de dediklerimi yaparsanız sorun çözülecektir, eğer devamlı oluyorsa doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu teşekkür ederim.