CS:GO ve CS2 farklı boyutta oyunlar

Oyun hâlâ betada, betanın amacı karşına çıkan bugları, optimizasyon problemlerini, hatalarını geliştirici ekibine bildirip oyunu daha stabil bir hale getirmelerine yardımcı olmak, hızlandırmak. Fakat çoğu kişi bunu yapmıyor, şikayet edip CS2'nin tam sürümü buymuş gibi muamele yapıp söyleniyor sadece.
Betada olduğu ve böyle şeylerin olması normal ama, ufak tefek şeyleri hala yapmamaları garip. 2 tane komut ekleyememek zor olmamalı.

Bazı konuların çoğunu gezdim ve sürekli oyunun optimizasyonundan şikayetçi olanlar var, tabii ki yeni oyun çıktığında FPS değeriniz düşecektir, eski haritalarda %51 yeni haritalarda %23 ortalama azalma var.
CS:GO oynarken 64 tickrate bir sunucu ile 128 tickrate sunucu arasında bile FPS farkı oluyordu 1 el rekabetçi oynayın aynı haritayı FACEIT'te açın FPS'inizin düştüğünü anlayacaksınız. CS2 128 tickten daha hızlı tepkimeye sahip oyunda sıkıntılar var ama bunlar oynanmaz hale getirmiyor CS:GO ilk çıkış yaptığında çok daha beter bir durumdaydı sorunlarınızı ve önerilerinizi cs2team@valvesoftware.com mailine bildirebileceğinizi zaten söylediler.

Eki Görüntüle 1929645

Onun dışı oyun çok kötü CS:GO 300 FPS ort. Alıyorum fakat CS2 150 FPS ort. Alıyorum demek aşırı mantıksız, gözlerinizi ayırın ve bakın ikisi aynı mı, oyunda toplumun güncel olarak şikayetinde bulunduğu listeyi aşağıya bıraktım.

(İngilizceden çevrilmiştir)
FPS & optimizasyon:
- Düşük FPS ve pixel parçacıkları.
- Su ve nade FPS optimizasyonu.
- Başlatma seçenekleri.

Hareket:
- Hareket yavaş/karmakarışık
- Takım arkadaşı çarpışması lastik bantlamaya / garip gecikmeye neden oluyor.
- Çömelmek sinir bozucu.
- Mermiye karşı bunny iyi hissettirmiyor.
- RAW input.

Atış:
- Recoil/Spray garip hissettiriyor.
- Gecikme tazminatı.

Oynanış:
- 'E' kullanarak silah almak tutarlı hissettirmiyor.
- Cl_righthand & viewmodel_recoil eksik.
- Önemli konsol komutları eksik.
- Net_graph eksik ( CS:GO tarzı)
- Mola oylamasını başlatamama.
- Sol ele alma, kan silme.
- FPS göstergesi.

FPS için bir şey diyemem PC'den PC'ye değişir bu konsol oyunu değil ve CS:GO yapısı üzerine oynuyoruz (oyun dosyaları 70GB gözüküyor ayrıca CS:GO'da da FPS'im düştü). Belirtilen oynanış ve atış sorunlarının hepsi harekette de takım arkadaşına çarpma yaşıyorum aşırı kötü. Özellikle de takım arkadaşına çarpma, gecikme (tick rate yok pingi düşük olan alıyor örnek veriyorum duvardan omuz gösterip sola kaçıyorum karşıdakinin pingi daha düşük diye beni sağa geri ışınlıyor ve ölüyorum ama Total'de bu olay 0.5 saniyede yaşanıyor) bu hem AWP hem de aim koy bekle pickle gibi kavramları oyundan çıkarıyor. Liste de olmasa da bir de silahların güçleri çok düşmüş gibi bunu nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama arada engel olmadan nasıl 4 M4A4 mermisi vurduğum düşman hayatta kalabilmiş anlamıyorum.

Oyun daha geliştirilme aşamasında, yaşadığınız tüm sorunları email atın gitsin, oyun daha yeni yeni gelişiyor. Eminim ki önümüzdeki aylarda çoğu sorun düzeltilecektir. Göz ardı etmezler kolay kolay.

CS2 128 tick rate'den daha iyi değil 64 ama subtick denen tickler arasında iletişimi de var. Kısmen 64 ile 128 arasında geziyor diyebiliriz galiba. YouTube'dan gördüğüm kadarıyla bu yüzden çoğu 128 tick'e özel hareketler çalışmıyor. 64 den hızlı olduğu için de 64 de kolay yapılan hareketler de sorun oluyor diye biliyorum.

CS2 çıkış yaptığında CS:GO tüm evrenden silinecek. Yazarken bile ağlıyorum. Son zamanlarımız.. İyi değerlendirelim, girip veda edelim.
Bir gün aşklar biter hatıralar kalır hocam, bitti diye üzülmeyip yaşandı diye sevineceğiz ve elimizde kalan tek şey oyundaki kayıtlarımız olacak...

Bazı konuların çoğunu gezdim ve sürekli oyunun optimizasyonundan şikayetçi olanlar var, tabii ki yeni oyun çıktığında FPS değeriniz düşecektir, eski haritalarda %51 yeni haritalarda %23 ortalama azalma var.
CS:GO oynarken 64 tickrate bir sunucu ile 128 tickrate sunucu arasında bile FPS farkı oluyordu 1 el rekabetçi oynayın aynı haritayı FACEIT'te açın FPS'inizin düştüğünü anlayacaksınız. CS2 128 tickten daha hızlı tepkimeye sahip oyunda sıkıntılar var ama bunlar oynanmaz hale getirmiyor CS:GO ilk çıkış yaptığında çok daha beter bir durumdaydı sorunlarınızı ve önerilerinizi cs2team@valvesoftware.com mailine bildirebileceğinizi zaten söylediler.

Eki Görüntüle 1929645

Onun dışı oyun çok kötü CS:GO 300 FPS ort. Alıyorum fakat CS2 150 FPS ort. Alıyorum demek aşırı mantıksız, gözlerinizi ayırın ve bakın ikisi aynı mı, oyunda toplumun güncel olarak şikayetinde bulunduğu listeyi aşağıya bıraktım.

FPS & optimizasyon:
- Başlatma seçenekleri.

Hareket:
- Çömelmek sinir bozucu.
- RAW input.

Atış:
- Gecikme tazminatı.

Oynanış:
- FPS göstergesi.

HS yiyince artık kafanın içinden mermi gectiğini hissedemiyorum (abartılıydı biraz ama mermiyi kafana yediğini hissetiriyordu)

Eki Görüntüle 1929645

FPS & optimizasyon:
- Başlatma seçenekleri.

Hareket:
- Çömelmek sinir bozucu.
- RAW input.

Atış:
- Gecikme tazminatı.

Oynanış:
- FPS göstergesi.

Tickrate ile FPS'in pek bir ilgisi yok. FACEIT'te daha düşük FPS almanızın sebebi arkada çalışan FACEIT anti hile programı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı