G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 139 27 Mayıs 2017 #1 CS GO'yu Razer Cortex ile açarsam VAC ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2017
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #2 Dostum sen biraz mağarada kalmışsın. İnsanlar o programı bütün Valve oyunları için kullanıyor, sen VAC yer miyim diye soruyorsun. Yemezsin.
Dostum sen biraz mağarada kalmışsın. İnsanlar o programı bütün Valve oyunları için kullanıyor, sen VAC yer miyim diye soruyorsun. Yemezsin.
G giberellin Megapat Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 139 3 Haziran 2017 #3 rico dedi: Dostum sen biraz mağarada kalmışsın. İnsanlar o programı bütün Valve oyunları için kullanıyor, sen VAC yer miyim diye soruyorsun. Yemezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2017
rico dedi: Dostum sen biraz mağarada kalmışsın. İnsanlar o programı bütün Valve oyunları için kullanıyor, sen VAC yer miyim diye soruyorsun. Yemezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #4 giberellin dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yerine beğenip geçmen yeterli.