CS:GO ve Valorant için kulaklık seçimi

Emir İlhan

Decapat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, kapanma döneminiz umarım güzel geçiyordur. Önümüzdeki haftalarda kendime bir oyuncu kulaklığı alacağım ve desteğe ihtiyacım var. Bütçe konusunda herhangi bir şüpheniz olmasın. Sizden biraz tavsiye ve bilgi ve kulaklık önerisi istiyorum.

Öncelikle kulaklığı oyun oynamak için alıyorum ve profesyonel olmasam da günde 4-5 saati aşkın oyun oynuyorum. En çok CS:GO ve Valorant oynuyorum diyebilirim, o yüzden kulaklık benim için çok önemli. Kablolu mu almalıyım kablosuz mu bilmiyorum. Kablosuz teknolojisi çok gelişti popüler markalarda ama kablolunun yeri de ayrı.

Mikrofonu olmayabilir veya kötü de olabilir. Ama kaliteli bir mikrofonu olursa da tadından yenmez. Kulaklarım çok hassas bu yüzden en az terleme yapacak ve kulaklarımı boğmayacak bir kulaklık istiyorum. Ayrıca kulak padlerinin kulağımı içeri almasını istiyorum. Bilindik markalar olursa daha güzel olur. Nasıl bir model tercih etmeliyim, dediklerimde birbiriyle uyuşmayan şeyler var mı veya başka üzerinde durulması gereken bir şey var mı? Kusura bakmayın biraz uzun tuttum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve so olarak gördüğüm ve dikkatimi çeken bir iki model var, onları da yazayım.

Arctis Pro Wireless/Arctis Pro.
HyperX Cloud 2
Rampage Fury X
Arctis 7 Wireless/ Arctis 7
Logitech G PRO X.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud öneririm, zaten bakarsanız çoğu e spor'cu ve yayıncı da kullanıyor.

Evet haklısınız, ünlü ünsüz çoğu esporcu Cloud serisi özellikle Cloud 2 kullanıyor. Peki diğer arkadaşlara da sorumdur: Logitech G PRO X ona rakip olabilir mi veya Cloud 2 yerine alınabilir mi?
 
Bence HyperX Cloud 2 Wireless'ı araştırabilirsin. Ama yanına kumaş kulak yastıklarından satın almalısın çünkü deri olanlar biraz fazla terletebilir. Hatta kumaş olanların bile terletmeyeceği kesin değil sonuçta kulaküstü kulaklık.
 
Son düzenleme:
Bence hperx Cloud 2 Wireless'ı araştırabilirsin. Ama yanına kumaş kulak yastıklarından satın almalısın çünkü deri olanlar biraz fazla terletebilir. Hatta kumaş olanların bile terletmeyeceği kesin değil sonuçta kulak üstü kulaklık.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki bir sorum olacak. Kumaş padler terletmeme ve aşınmama konusunda belirgin olarak deriden iyi mi?
Kablolu kulaklık alırsam kablo ezilir bir yere takılır veya kopar korkusu var bende. Cloud 2 de böyle bir sorunla karşılaşır mıyım temiz kullanırsam.
 

Geri
Yukarı