CS:GO ve Valorant kısa özet

Ben Açıklamaktan Bıktım Lan, Bana Öyle Benziyor :/ Valorant Gerçekten Çok Güzel Önceden Bazı Kodları Değiştirerek 70-0 arası FPS alıyordum, Şimdi 30 Oldu
Her şey FPS ile alakalı değil. Gel şu oyunları masaya yatıralım. Valorant'ın gerçekten kötü optimizasyonu var ve drop fazla o yüzden CS:GO 1-0 önde. Anti-Hile açıkçası anlatmaya gerek duymadan Valorant'ın daha iyi olduğunu bilmenizi isterim. Hissiyat CS:GO her türlü daha iyi. Kozmetik CS:GO yine iyi 3-1. Taktik Valorant yetenek tabanlı olduğundan taktiklerin daha iyi olduğuna inanıyorum 3-2. Oyun modları: Bana göre Valorant daha iyi çünkü Spike'a Hücum'da gerçekten gerçek senaryo ile baş başa kalıyorsunuz deathmatch gibi gibi yani iki oyunda böyle devam eder fakat gerçekten 2 rakipte çok iyi.
 
Her şey FPS ile alakalı değil. Gel şu oyunları masaya yatıralım. Valorant'ın gerçekten kötü optimizasyonu var ve drop fazla o yüzden CS:GO 1-0 önde. Anti-hile açıkçası anlatmaya gerek duymadan Valorant'ın daha iyi olduğunu bilmenizi isterim. Hissiyat CS:GO her türlü daha iyi. Kozmetik CS:GO yine iyi 3-1. taktik Valorant yetenek tabanlı olduğundan taktiklerin daha iyi olduğuna inanıyorum 3-2. oyun modları: Bana göre Valorant daha iyi çünkü Spike'a hücum'da gerçekten gerçek senaryo ile baş başa kalıyorsunuz deathmatch gibi gibi yani iki oyunda böyle devam eder fakat gerçekten 2 rakipte çok iyi.

Okay boomer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı