Sayee24 Femtopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Ben genelde tek oynuyorum oyunları. Böyle oyun içi fazla arkadaş yok. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Beraber oynayacağım birilerini arıyorum.
Ben genelde tek oynuyorum oyunları. Böyle oyun içi fazla arkadaş yok. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Beraber oynayacağım birilerini arıyorum.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 17 Kasım 2021 #2 Valorant oynuyorum. Discord: Ekin#4469 ekleyebilirsiniz. Sayee24 dedi: Ben genelde tek oynuyorum oyunları. Böyle oyun içi fazla arkadaş yok. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Beraber oynayacağım birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla...
Valorant oynuyorum. Discord: Ekin#4469 ekleyebilirsiniz. Sayee24 dedi: Ben genelde tek oynuyorum oyunları. Böyle oyun içi fazla arkadaş yok. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Beraber oynayacağım birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla...
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.014 Çözümler 2 Yer İzmir 17 Kasım 2021 #3 Sayee24 dedi: Ben genelde tek oynuyorum oyunları. Böyle oyun içi fazla arkadaş yok. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Beraber oynayacağım birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben gelebilirim ama prime degilim.
Sayee24 dedi: Ben genelde tek oynuyorum oyunları. Böyle oyun içi fazla arkadaş yok. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Beraber oynayacağım birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben gelebilirim ama prime degilim.
fatihggk Kilopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 905 Çözümler 2 Yer Antalya 17 Kasım 2021 #4 Şu sıralar hikayeli oyunlar oynuyorum mesela şu an BF1 hikaye.
Sayee24 Femtopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #5 fatihggk dedi: Şu sıralar hikayeli oyunlar oynuyorum mesela şu an BF1 hikaye. Genişletmek için tıkla... Aga bende onu bazen yapıyorum sarıyor ya. LEGEND.35 dedi: Ben gelebilirim ama Prime degilim. Genişletmek için tıkla... Problem yok kral maksat eğlenmek vakit geçirmek.
fatihggk dedi: Şu sıralar hikayeli oyunlar oynuyorum mesela şu an BF1 hikaye. Genişletmek için tıkla... Aga bende onu bazen yapıyorum sarıyor ya. LEGEND.35 dedi: Ben gelebilirim ama Prime degilim. Genişletmek için tıkla... Problem yok kral maksat eğlenmek vakit geçirmek.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Kasım 2021 #6 M1O#4583
Sayee24 Femtopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #7 Ekin2407 dedi: Valorant oynuyorum. Discord: Ekin#4469 ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PC geçince eklerim reis. polatınsigarası dedi: M1o#4583 Genişletmek için tıkla... PC geçince ekleyeceğim.
Ekin2407 dedi: Valorant oynuyorum. Discord: Ekin#4469 ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PC geçince eklerim reis. polatınsigarası dedi: M1o#4583 Genişletmek için tıkla... PC geçince ekleyeceğim.