CS:GO veri yürütme engellemesine eklenmiyor

İşletim sistemi
Windows 10
SS falan atın, daha fazla detay verin. Çözümü büyük ihtimalle bu detay verirseniz daha iyi sonuç alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Seninle alıp veremediğim yok hatayla var)ciddi misin hata? Böyle hatayı hayatımda görmedim. Sebep yazar falan seninkinde çok zararlı hata demiş.

Bu hata.
Lütfen cevap verin.

Çözdüm ben galiba. Hiç arkadaşının verdiği linkten bir şeyler indirdin mi? RAT yemişsin büyük ihtimalle. Kontrol eden kişi de böyle bir hata mesajı bırakmış. Görev yöneticisinin fotoğrafını atar mısınız tamamen.
Daha önce de böyle bir şey yazılmış. Hayatımda hiç böyle bir hata ve açıklama görmedim mazur görün

Yok isterseniz deneyin bu bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere basın oradan gelişmiş sistem ayarları gelişmişte performansta ayarlar... Veri yürütme engellemesi aç a tıklayın ve bir uygulama koymayı deneyin ekleden.
Rat yemedim.
Bende şaşırdım hata açıklamasına.
Ben şöyle deyim CS:GO açılmıyor başlat diyorum 2-3 saniye sonra orada yine başlat yazıyor yani oyun açılmıyor.

Dep'e her şeyi koyabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…