CS:GO vs. LoL

Lol'ün cins insanları yerine, CS:GO'daki hileleri tercih ederim. Bu arada ben CS:GO'yu bırakmıştım. Dayanamadım gene başladım ama hâlâ hile geliyor . Bu akşam rekabetçi gireyim dedim, karşı takımda birisi maç bitene kadar M4A1 ile herkese HS attı. Yoldaş gireyim dedim onda da hile geldi. Rankım düşmedi ama .

LoL'ün cins insanları yerine, CS:GO'daki hileleri tercih ederim. Bu arada ben CS:GO'yu bırakmıştım. Dayanamadım gene başladım ama hâlâ hile geliyor .

Maalesef bu durum soğutuyor insanı bence sakin kafayla başka oyunlara bakmak lazım bu hile kullanan çoğu kardeşlerimin yaşı 12'yi geçmiyor ve türklerdede var fark ettiysen. Bu kararını düşün bence

Maalesef bu durum soğutuyor insanı bence sakin kafayla başka oyunlara bakmak lazım bu hile kullanan çoğu kardeşlerimin yaşı 12'yi geçmiyor ve türklerdede var fark ettiysen. Bu kararını düşün bence
Evet. Hile kullananlara rastladım birsürü Türklerden. Normalde Ruslar hile kullanıyordu genellikle. Şimdi bizimkiler de başladı.

Rocket League, hile derdiniz yok. Küfür eden olursa rapor ettiğinizde büyük ihtimalle ceza alıyor. Ayrıca muteleyebiliyorsunuz. En az kanser olacağınız rekabetçi oyun olabilir kendisi

Ben de artık zevk almıyorum online oyunlardan.Rekabet temeline dayanan oyunların hiçbir getirisi olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…