E Eray Y Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 34 11 Nisan 2019 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar bana CS:GO oyunundaki tüm güncel harita (radar) resimleri lazım .jpg olarak internette bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Herkese merhabalar arkadaşlar bana CS:GO oyunundaki tüm güncel harita (radar) resimleri lazım .jpg olarak internette bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 11 Nisan 2019 #2 Steamaps - csgo da klasörlerin birin de olması gerekiyor birazcık karıştır oraları bulursun.
E Eray Y Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 34 11 Nisan 2019 #3 SCN dedi: Steamaps - csgo da klasörlerin birin de olması gerekiyor birazcık karıştır oraları bulursun. Genişletmek için tıkla... Çok karıştırdım ama JPG veya PNG formatında bulamadım.
SCN dedi: Steamaps - csgo da klasörlerin birin de olması gerekiyor birazcık karıştır oraları bulursun. Genişletmek için tıkla... Çok karıştırdım ama JPG veya PNG formatında bulamadım.