CS:GO yeni gelen güncelleme nasıl?

CS:GO nasıl oldu?

• İyi.

Oy: 17 27,0%
  • Kötü.

Oy: 14 22,2%
  • Orta. Değişen bir şey yok.

Oy: 8 12,7%
  • Battı.

Oy: 24 38,1%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Bence iyi oldu. Zaten bu oyun neredeyse herkesin envanterinde var ve 77 TL olmasının bir anlamı yok. Sadece hileciler için caydırıcı olacak diye düşünüyorum. Battle Royale tek atımlık atıştırmalık gibi kısa eğlenceli ama yenilik gelmezse sıkacaktır.

Yeni güncellemeler gelecektir. Bu şekilde kalacağını sanmıyorum. Tek iyi yanı hilecileri biraz daha caydırıcakları olması ama hileye 100 TL veren kişiler oyuna 77 TL vererek hile hile açarak devam da edebilir.

gördüğüm en kötü BR oyunu sanırım.
Darwin Project bile daha iyi gibi...
Ha bu arada konusu dönerken; 2010-2012 civarı survival, 2015 BR ana akım oldu. Bence BR sezonu çoktan kapandı. Öngörüm Rimworld tarzı oyunların multiplayer'a dönüşümü...

Oyunda bir degisiklige gitmek istenmis fakat gereksiz bir degisiklik olmus. Oyunu tamamen ucretsiz yapip prime uyeligi getirmek akil mantigi degil. Herkesin dedigi gibi hileler kesinlikle artacak fakat sadece primelarla girme hakkimiz var en azindan. Bence Valve boyle islerle ugrasacagina dogru duzgun bir ban sistemi getirse daha iyi olurdu. Oyundaki hesaplarimiz oynamayi gram bilmeyen Nova 1 maksimum yasi 12 olan cocuklara ait. Yanlis anlasilmasin sozum buradakilere degil arkadaslar :p Sadece sistemi haksiz buluyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı