CS:GO Yeni hesabın güven faktörü nasıl arttırılır?

Boranity

Hectopat
Makaleler
1
CS:GO yeni hesabın güven faktörü nasıl arttırılır?

Takım arkadaşlarınıza sıkmayın, rapor yememeye çalışın, prime alın.

Yeni hesapta zaten güven faktörü yüksek başlıyor. Eğer Prime'a geçmeden önce dusurduysen onu bilemem. Önceden övgülerin arttirdiği söyleniyordu ama kesin bir bilgi yok. Sizi lobiye almalarının sebebi rozet(Son cümlenizi anlamadım ama bahsettiğiniz lobiye almamaları ise)

Hesabı açtım direk Prime aldım ama sarı kalıyor arkadaşlarım söylüyor. Ek olarka lobide az kişi oluyor dediğim maç arayan sayısı az gözüküyor milette 20 iken bende 5-7 falan.

Biraz övgü kas yararını kesin görmedim ama dene.Bedava övgü siteleri vardı bildiğim tek bu.Bir de şuan ki müzik kitini falan al belki para harcarsan değişebilir.Bende öyle bir sıkıntı olmadı genelde uyarı verenlerle bende girmiyorum karşıya garanti gfsi düşük adam geliyor.

Maç oynadıkça da artar herhalde.

Steam profilinize önem verirseniz de güven faktörü artıyor diye biliyorum. Oyun sayısı falan. Kısacası smurf hesap gibi gözükmezsen güven faktörün artıyor. Bunun dışında övgü almalısın, takım arkadaşlarına zarar verip ya da toxiclik yapıp -rep almamalısın, takım arkadaşların tarafından atılmamalısın. Profilinde yorum yapılmasını da isteyebilirsin. +rep atana +rep atılır gibi . Böyle yazmayıp arkadaşlarının profiline +rep yazsan onlar da yazar zaten.

Ne yapabilirim ya maç arayanlarda az kişi oluyor vallahi delircem.

1. Hile kullanmayın, dürüst olun.
  2. Saygılı ve nazik olun.
  3. Şüpheli davranışları rapor edin.
  4. Güvenilir takım arkadaşları ile oynayın.
  5. Hesabınızı aktif tutun.
Yeni bir hesapla başlarken, güven faktörünüzün düşük olması normaldir. Ancak, yukarıdaki adımları takip ederek ve oyunu adil ve dürüst bir şekilde oynayarak, güven faktörünüzü zamanla artırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…