Prime'a sahibim hesap yeni lobide az kişi oluyor ve yüksek ranklı.Takım arkadaşlarınıza sıkmayın, rapor yememeye çalışın, prime alın.
Hesabı açtım direk Prime aldım ama sarı kalıyor arkadaşlarım söylüyor. Ek olarka lobide az kişi oluyor dediğim maç arayan sayısı az gözüküyor milette 20 iken bende 5-7 falan.Yeni hesapta zaten güven faktörü yüksek başlıyor. Eğer Prime'a geçmeden önce dusurduysen onu bilemem. Önceden övgülerin arttirdiği söyleniyordu ama kesin bir bilgi yok. Sizi lobiye almalarının sebebi rozet(Son cümlenizi anlamadım ama bahsettiğiniz lobiye almamaları ise)
Maç oynadıkça da artar herhalde.Biraz övgü kas yararını kesin görmedim ama dene.Bedava övgü siteleri vardı bildiğim tek bu.Bir de şuan ki müzik kitini falan al belki para harcarsan değişebilir.Bende öyle bir sıkıntı olmadı genelde uyarı verenlerle bende girmiyorum karşıya garanti gfsi düşük adam geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.