CS:GO'da 21 level olunca prime mi oluyoruz?

Henüz seçkin değilim 19un ortalarında seviyem var. Uzun süredir hile görmüyorum. Hatta 10 maçın belki 1, 2 sinde geliyor hile. Ayrıca geçen çoğu raporum sonuç buldu hesapları ban yedi.

21 level

Bu konu neden gereksiz bu kadar uzamış? Seçkin olmak tek başına hileye karşı yeterli bir etken değil. Bunun yanında "güven faktörü" etkeni de var. 21 seviye olduğun zaman telefon numaranı girerek seçkin hesap olabilirsin. Ama yine de hile gelme olasılığı var.
Yani bu konunun özet cevabı 21. seviyede numaranı girerek seçkin olabilirsin.

Eskiden numarayı girerek seçkin olunuyordu Valve bir güncelleme ile bunu kaldırdı numaraya gerek yok.

Benim bildiğim steam seviyen 21 olunca Prime olabiliyorsun.

Ben primeken hile yaptım 30 lv üstü hesabımda baya oynadım önce ara ara ban geldi sonrasında tüm steam hesabıma vac geldi kullanılmaz oldu ve kalkmadı kalıcı oldu vac. Ve diğer tüm oyunlarımda yavaş yavaş girlmez oldu. Ben yaklaşık 9 ay en az hile oynadım. Şimdi yeni hesabımda hilesiz oynuyorum. Farkına vardım ki hilesiz güzel. Ve ayrıca gelen hileleri en az 50..100 defa üşenmeden reportluyorum. Siz siz olun başkası hile yapıyor diyip gaflete düşüp hile işine girmeyin. Bir anlık sinir ile başlayıp devam eder. Genç ve çocuk arkadaşlar var özellik yapmayın bir ve ya birden fazla oyun kaybedersin evet ama sizin hilesiz zaferinizin size verdiği zevk tartışılmaz iyi oyunlar ve evet seçkin konusu çok uzamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…