CS:GO'da 250-300 TL'ye ne alınır?

Arkadaşlar, belirttiğim bütçe kadar skin alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen oyun al demeyin.

Dostum kendi kullandıklarımdan önereyim.

Glock 18 | şu elementali (görevde kullanılmış)

M4A4 | diş perisi (eskimiş)

AK-47 | orbit MK02 (görevde kullanılmış)

AWP | atheris (az aşınmış)

USP-s | cyrex (az aşınmış)

M4A1-S | kurşunlu vitray.

Buradan gözüne hitap edenleri seçebilirsiniz. Sevmediklerinizi seçip değiştirebilirsiniz veya almak istediğiniz başka silahlar varsa Steam pazarında bulabilirsiniz.
 
Baştan not bağımlı ya da bağımlıya meyilliler için yazdım günde 1 2 saat zevk için oynayana değil.
Kusura bakmayın ben de aşağılamak için veya başka nedenlerle yazmıyorum oyunda ilerledikçe sizle aynı seviyede rakipler geliyor ve belli bir noktadan sonra gelişiminiz doğal olarak kısıtlanıyor (laliga da 20 tane Real Madrid var gibi düşünün) ama siz ufacık bir ilerleme için ve onun verdiği haz için günlerinizi enerjisinizi ve paranızı bu uyuşturucudan farksız olan oyun adı altında legal dolandırıcılığa kaptırıyorsunuz, hatta belli bir noktadan sonra oyuncuları aynı seviyede de oynadığından üstünlüğü skin gibi adamların dalga geçe geçe stajyer mikro yazılımcılardan birkaç dolara mal ettiği şeyler de arıyorsunuz ve bu olayın sonu yok zaten bu tür oyun oynuyanlar sigara içki gibi başka sağlık ve cüzdan düşmanı şeylere de çok açık olması düşündürücü keşke insanlar kendilerini böyle ucuza bırakmasa.
İnsanlar nelere kanıp para harcıyor, bir bilsen. Bu en basitinden bir kızın makyaj malzemelerine para harcamasından farkı yoktur. Ya da yüzündeki kırışıklıkları geçirdiğine inandığı 200 liralık kremi almasından. İnsanlar sonuç olarak gerekli ya da gereksiz şeylere para harcıyor (ki bu kişiden kişiye değişir). Hem aldığın skinleri geri satabiliyorsun, eskime-aşınma, ikinci el durumu da yok. Bunları değerlendirirsen alabileceğin en mantıklı şeylerden biri olabilir CS:GO skinleri.
 
USP-s Cortex.
Glock 18 vogue.
AK47 Phantom disruptor.
M4A4 desolate space/ tooth fairy.
AWP/ exoskeleton.
Ssg bloodshot.
 
250 ile 300 arası bence görevde kullanılmış AWP Hiper canavar olabilir veya görevde kullanılmış ak 47 akuamarin intikam da olur. İkisi de popüler silahlar.
 
Bence direkt Steam pazardan skin almak yerine ByNoGame'de indirim oranı yüksek 280-300 civarlarında bir skin al derim. Böylece Steam markette fiyatı 350~400 TL olabilen bir skini ByNoGame'de 280~300 TL'ye bulabilirsin, tabii bunun gibi sitelere vb. güvenmiyorsan tabii ki Steam pazarından al derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı