CS:GO'da arkadaşım benim hesabımdan hack açtı

O bilgisayara format atmadığın sürece VAC'dan kaçamazsın, oyunu silip yeniden kurmak yada hile dosyalarını silmen hiçbirşey ifade etmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OverWatch'a çıkıp ban yeme ihtimaliniz var. Skinleriniz dahil olmak üzere hesabınız VAC yer. Bahanelerei kabul etmiyorlar.
Bilmediğiniz konular hakkında yazma ısrarınız nedir anlamıyorum. Kardeşim overwatch dediğin sistemde şikayet edilen kişinin şikayet edildiği maç OW yetkisi olanlar tarafından izlenir ve karar verilir. Bu adam ben değil arkadaşım kendi hesabında açmış diyor sen bunun overwatch'a düşeceğinden bahsediyorsun, ne alaka ? Skinler VAC yemez takas\pazar banı yer böylece değerini kaybeder. Bilmediğin konu hakkında yazma lütfen, böyle yaparak sorunu olan kişiyle bilen kişi arasında yardımcı değil iletişime parazit oluyorsun sadece.
 
Sistemde bir hile kullanıldığında büyük ihtimal arkasında iz bırakıyor format atılmadıkça. Konuya biraz uzak ama daha 2 gün önce bir arkadaşım hiçbir şekilde hile kullanmamasına rağmen VAC yedi. Yani çok sağlam bir sistem olmadığını söyleyebilirim. Bu durumda en garanti yöntem format atmaktan geçiyor. Benzer şekilde ben de League Of Legends'in West sunucusundan yasaklama aldım 3.parti yazılım kullandığımdan bahisle. Halbuki hiçbir şekilde ne hile ne script ne de 3.parti yazılım kullanmıştım. Ah LOL ah...
 
Steam belli aralıklarla ( mesela ayda bir kez) topluca ban atıyor. Kullanılan programın kayıt defterinde durması bile risk taşıyor. Aradan iki üç geçtikten sonra bile durduk yere ban yeme ihtimali var o yüzden ben de format öneriyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı