CS:GO'da bu çıkartmaları satmalı mıyım?

44malatya

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar geçen aylarda belki değerlenir diye 35 tane Paris kapsülü almıştım biraz önce de canım sıkıldığı için 10 tanesini açayım dedim ve görseldeki çıkartmalar çıktı sonra gaza gelip bütün kapsülleri açtım ama pekte birşey çıkmadı 2 TL civarı çıkarmalar çıktı konumuza dönecek olursak sizce bu çıkartmaların fiyatı CS 2 çıkınca artar mı elimde bekleteyim mi?

Dosya Ekleri

• Yeni Sekme - Google Chrome 24.09.2023 16_11_09.png
    429,6 KB · Görüntüleme: 80
250TL çok bir şey değil. Bence bekletin.
steam yanlış göstermiş hocam normalde 450 tl ama dediğiniz gibi 450 tl de fazla büyük bir para değil zaten satdığımda komisyon kestiği için fiyatı düşecektir

Cidden çok büyük bir hata olur 100 tane kapsül açıp bir sürü 200 TL'lik sticklerlardan çıkartmıştım. Satıp skin, oyun vs. almak yerine gittim kapsüle bastım ve tüm parayı kaybettim

Bende geçenlerde rastgele sattığım kasadan bir tane açtım şansıma 300TL sticker çıktı. Beni bayağı bir hypledı bu. Sattım bir 5 tane daha açtım bir tane daha çıktı. Ama kumar gibi bir şey işte dur demeyi bileceksin 700 TL kadar kapsül aldım. Hiç değerli item çıkmadı toplasan 100TL etmez açtıklarım. Key-Drop'ta da zamanında 7-8 dolara çıktığım oldu 0.30'dan falan ama dur demeyi bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…