memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 Ortalama 60-120 FPS arası oynuyorum daha fazla yükseltebilir miyim?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #2 Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını düşürerek.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #3 Ayarları kısarak, çözünürlük değiştirerek. Veya yeni bir bilgisayar alarak.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #4 Çözünürlük-grafik ayarını düşürerek yapabilirsiniz bir de sanırım konsoldan ayarlarda olmayan grafiklerle ilgili ayarları ayarlayabiliyordunuz.
Çözünürlük-grafik ayarını düşürerek yapabilirsiniz bir de sanırım konsoldan ayarlarda olmayan grafiklerle ilgili ayarları ayarlayabiliyordunuz.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #5 İnsanOlmayanİnsan dedi: Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını düşürerek. Genişletmek için tıkla... Oyun otomatik olarak bilgisayarıma göre entegre olduğu için değiştiremiyorum. Mesela Tam ekran pencereli olarak geldi bana oyun.
İnsanOlmayanİnsan dedi: Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını düşürerek. Genişletmek için tıkla... Oyun otomatik olarak bilgisayarıma göre entegre olduğu için değiştiremiyorum. Mesela Tam ekran pencereli olarak geldi bana oyun.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #6 memospasa10 dedi: Oyun otomatik olarak bilgisayarıma göre entegre olduğu için değiştiremiyorum. Mesela tam ekran pencereli olarak geldi bana oyun. Genişletmek için tıkla... Tam ekran olarak değiştirdikten sonra ayarları değiştirebilirsiniz.
memospasa10 dedi: Oyun otomatik olarak bilgisayarıma göre entegre olduğu için değiştiremiyorum. Mesela tam ekran pencereli olarak geldi bana oyun. Genişletmek için tıkla... Tam ekran olarak değiştirdikten sonra ayarları değiştirebilirsiniz.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #7 memospasa10 dedi: Oyun otomatik olarak bilgisayarıma göre entegre olduğu için değiştiremiyorum. Mesela Tam ekran pencereli olarak geldi bana oyun. Genişletmek için tıkla... O zaman tam ekran pencereliden çıkarıp sadece tam ekran yap.
memospasa10 dedi: Oyun otomatik olarak bilgisayarıma göre entegre olduğu için değiştiremiyorum. Mesela Tam ekran pencereli olarak geldi bana oyun. Genişletmek için tıkla... O zaman tam ekran pencereliden çıkarıp sadece tam ekran yap.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #8 Metehan Ege Çetin dedi: Tam ekran olarak değiştirdikten sonra ayarları değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam Ekran yaptıktan ekran küçülüyor.
Metehan Ege Çetin dedi: Tam ekran olarak değiştirdikten sonra ayarları değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tam Ekran yaptıktan ekran küçülüyor.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #9 memospasa10 dedi: Tam ekran yaptıktan ekran küçülüyor. Genişletmek için tıkla... Kenarlar siyah mı oluyor? Çözümü var onun.
memospasa10 dedi: Tam ekran yaptıktan ekran küçülüyor. Genişletmek için tıkla... Kenarlar siyah mı oluyor? Çözümü var onun.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #10 Metehan Ege Çetin dedi: Kenarlar siyah mı oluyor? Çözümü var onun. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor. Bu arada 1366x768 çözünürlük.
Metehan Ege Çetin dedi: Kenarlar siyah mı oluyor? Çözümü var onun. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor. Bu arada 1366x768 çözünürlük.