CS:GO'da düşürülen skin nerede satılır?

DMarket'i kullanabilirsin. Güvenilir sitedir. Veya direkt traderlar ile çalışabilirsin. Skini gönder parayı al mantığı. Ama güven problemi yaşayabilirsin.
 
Kardeşim şimdi o skinle hemen birkaç meşhur katlama sitesinden birine giriyorsun 1.5 katına %60 şans verir o şekilde bi katlıyorsun baaam 1000 oldu mu sana? Oldu mis %60'a da kazan bir zahmet. Sonra onu çekiyorsun o şekilde daha pahalıya satıyorsun çok da riske girme. Gamesatış gibi sitelerde direkt kendin satabiliyorsun %10 falan sanırım komisyonları. He diyorsan ki şansıma güveniyorum 1000'e katladıktan sonra 2 katına %45 şansla bir daha katlıyorsun şaaaaaaak 2000 oldu mu? Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Kardeşim şimdi o skinle hemen birkaç meşhur katlama sitesinden birine giriyorsun 1.5 katına %60 şans verir o şekilde bir katlıyorsun baaam 1000 oldu mu sana? Oldu mis %60'a da kazan bir zahmet. Sonra onu çekiyorsun o şekilde daha pahalıya satıyorsun çok da riske girme. GameSatış gibi sitelerde direkt kendin satabiliyorsun %10 falan sanırım komisyonları. He diyorsan ki şansıma güveniyorum 1000'e katladıktan sonra 2 katına %45 şansla bir daha katlıyorsun şaaaaaaak 2000 oldu mu? Yatırım tavsiyesi değildir.

Hiç bulaşmak istemiyorum hocam temiz insanlarız.


Float nedir?
 
Aşınma derecesi oyuna girip skini incele yapınca sol altta i butonu çıkıyor ona basınca gösterir float aşınma durumunu
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı