CS:GO'da durmadan 1 haftalık ban yıyorum

BaranBerk

Femtopat
Daha fazla  
Şu lanet CS:GO'da durmadan ban atıyor bana. Takımda kotu oynayan bırını atıyorlardı bende F1'e bastım maç bitince 1 hafta ban verdi. Neyse bir hafta sonra yanı bugun ban açıldı demin bir maç attım maçın son raundda midden kapı keserken bot onume geçti ve HS attım bota sonra takım oylama başlattı benim adıma ve beni attılar, 1 hafta ban yedim gene. Açıklamaya baktığımda ise çok fazla takımdan atıldınız diyor CS:GO. Hayatımda ilk kez atıldım ve 1 hafta ban yedim. Steam desteğe kaç defa yazdım cevap vermediler bir çözümü var mı arkadaşlar?

Şu lanet CS:GO'da durmadan ban atıyor bana. Takımda kotu oynayan bırını atıyorlardı bende F1'e bastım maç bitince 1 hafta ban verdi. Neyse bir hafta sonra yanı bugun ban açıldı demin bir maç attım maçın son raundda midden kapı keserken bot onume geçti ve HS attım bota sonra takım oylama başlattı benim adıma ve beni attılar, 1 hafta ban yedim gene. Açıklamaya baktığımda ise çok fazla takımdan atıldınız diyor CS:GO. Hayatımda ilk kez atıldım ve 1 hafta ban yedim. Steam desteğe kaç defa yazdım cevap vermediler bir çözümü var mı arkadaşlar?

Kendin cevabı vermişsin zaten. Çok fazla oylamaya katıldığın için ban yiyorsun.

Desteğe yazsanız bile açmazlar. Çok kicklenmemeye ve çok hasar vermemeye çalışın. 1 hafta banını yedikten sonra 1 hafta daha bekleyin. 1 haftanın sonunda ban yerseniz 30 dakika olacak.

Destekle alakası yok CS:GO yasakları net yarım saatle başlar 1 gün olur 1 hafta olur.
Sürekli oylama başlatmışsınız ki 1 hafta yemişsiniz sürekli FF yapmışsınız ki 1 hafta yemişsiniz oynayış tarzınızı düzeltmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Sürekli sürekli ban yiye yiye süren iyice artmış sanırım 1 haftadan sonra 1 aya kadar çıkabiliyor ban süresi kısaca takımınla iyi geçin 1 hafta kadar süreyle oyundan çıkma girme AFK kalma takıma zarar verme yoksa süren artar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı