G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 28 Ocak 2022 #1 CS:GO Valorant'ta fareyi hareket ettirince oyun kasıyor FPS düşüyor mouse SteelSeries Rival 3 everese mouse taktığımda kasma sorunu olmuyor sizce bunun nedeni nedir?
CS:GO Valorant'ta fareyi hareket ettirince oyun kasıyor FPS düşüyor mouse SteelSeries Rival 3 everese mouse taktığımda kasma sorunu olmuyor sizce bunun nedeni nedir?
KS KS G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 28 Ocak 2022 #11 Kadirxds dedi: Farenin yazılımından polling Rate ayarını düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu buldum, kaça getiriyim? Kadirxds dedi: Farenin yazılımından polling Rate ayarını düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Kadirxds dedi: Farenin yazılımından polling Rate ayarını düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu buldum, kaça getiriyim? Kadirxds dedi: Farenin yazılımından polling Rate ayarını düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorun çözüldü.
X XoX Picopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #12 gamerkral15 dedi: Nasıl yapacağım onu buldum, kaça getiriyim? Teşekkürler sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü ise çözüldü diye raporlamayı unutmayın hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
gamerkral15 dedi: Nasıl yapacağım onu buldum, kaça getiriyim? Teşekkürler sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü ise çözüldü diye raporlamayı unutmayın hocam iyi günler.