Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 Sesi kısmak için FN+F2 bastığımda baktığım yeri pingliyor. Ayarlardan kontrol ettim o tuşlara bir şey atamamışım. Konsola komut mu yazmak gerekiyor?
Sesi kısmak için FN+F2 bastığımda baktığım yeri pingliyor. Ayarlardan kontrol ettim o tuşlara bir şey atamamışım. Konsola komut mu yazmak gerekiyor?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 26 Ağustos 2022 #2 Ayarlardan bakmak yerine konsola bind F2 yazın. F2 tuşuna bir komut atanmışsa yazar. FN+F2 basıyor olsanız bile F2 oyun içinde algılanıyor olabilir.
Ayarlardan bakmak yerine konsola bind F2 yazın. F2 tuşuna bir komut atanmışsa yazar. FN+F2 basıyor olsanız bile F2 oyun içinde algılanıyor olabilir.
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Ma'at dedi: Ayarlardan bakmak yerine konsola bind F2 yazın. F2 tuşuna bir komut atanmışsa yazar. FN+F2 basıyor olsanız bile F2 oyun içinde algılanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Konsola yazdım. Herhangi bir tuş atalı değil ancak yine de FN+F2 bastığımda pingliyor.
Ma'at dedi: Ayarlardan bakmak yerine konsola bind F2 yazın. F2 tuşuna bir komut atanmışsa yazar. FN+F2 basıyor olsanız bile F2 oyun içinde algılanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Konsola yazdım. Herhangi bir tuş atalı değil ancak yine de FN+F2 bastığımda pingliyor.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 27 Ağustos 2022 #4 Bu kombinasyonu oyun içinde pingleme komutu bulunan butona atayan harici program kullanıyor olma ihtimaliniz var mı? Başka fikrim yok.
Bu kombinasyonu oyun içinde pingleme komutu bulunan butona atayan harici program kullanıyor olma ihtimaliniz var mı? Başka fikrim yok.
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Ma'at dedi: Bu kombinasyonu oyun içinde pingleme komutu bulunan butona atayan harici program kullanıyor olma ihtimaliniz var mı? Başka fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Yok, kullanmıyorum. Yine de teşekkürler biraz daha araştıracağım. Düzeltene kadar oyunu durdurup öyle ses açıp kısacağım artık
Ma'at dedi: Bu kombinasyonu oyun içinde pingleme komutu bulunan butona atayan harici program kullanıyor olma ihtimaliniz var mı? Başka fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Yok, kullanmıyorum. Yine de teşekkürler biraz daha araştıracağım. Düzeltene kadar oyunu durdurup öyle ses açıp kısacağım artık