Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Selam, FPS'i artırma yöntemleri var mı? Texture kalitesi düşürme ya da kanları falan kaldırma? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.817 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 28 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 28 Ağustos 2023 #3 Başlatma seçeneklerine 3-4 kod yapıştırıyorlardı. CS:GO başlatma seçenekleri
Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ağustos 2023 #4 Birçok ayar ile FPS arttırabilirsiniz. Windows ayarları. Oyun içi ayarları. Steam CS:GO başlatma komutları. Ekran kartı ayarları.
Birçok ayar ile FPS arttırabilirsiniz. Windows ayarları. Oyun içi ayarları. Steam CS:GO başlatma komutları. Ekran kartı ayarları.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Furkan GRFN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim yaptım FPS'im pek artmadı benim oyunun grafiklerini düşürmem lazım bir şekilde internette videolar vardı ama yapılışını bulamadım.
Furkan GRFN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim yaptım FPS'im pek artmadı benim oyunun grafiklerini düşürmem lazım bir şekilde internette videolar vardı ama yapılışını bulamadım.
F4N3 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 Yıllarca kötü Pc ile CSGO oynamaya çalıştığım için bir çok yöntem denedim ama,başlatma seçenekleri ve fps arttıran cfgler dışında çoğu şey işe yaramıyor hocam.Ayrıca Unlost fps arttırma videosunu mutlaka izleyin.
Yıllarca kötü Pc ile CSGO oynamaya çalıştığım için bir çok yöntem denedim ama,başlatma seçenekleri ve fps arttıran cfgler dışında çoğu şey işe yaramıyor hocam.Ayrıca Unlost fps arttırma videosunu mutlaka izleyin.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.817 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 28 Ağustos 2023 #7 Aspect15 dedi: Bu videoyu izledim yaptım FPS'im pek artmadı benim oyunun grafiklerini düşürmem lazım bir şekilde internette videolar vardı ama yapılışını bulamadım. Genişletmek için tıkla... İlk önce bunu izlemeyin diye blurladım zaten.
Aspect15 dedi: Bu videoyu izledim yaptım FPS'im pek artmadı benim oyunun grafiklerini düşürmem lazım bir şekilde internette videolar vardı ama yapılışını bulamadım. Genişletmek için tıkla... İlk önce bunu izlemeyin diye blurladım zaten.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 684918 dedi: Eki Görüntüle 1920425 Unlost FPS yükseltme. Genişletmek için tıkla... Umarım konu dışı diye gitmez bu mesaj çok güldüm. Furkan GRFN dedi: İlk önce bunu izlemeyin diye blurladım zaten. Genişletmek için tıkla... İnce yapiyorsun araya.
684918 dedi: Eki Görüntüle 1920425 Unlost FPS yükseltme. Genişletmek için tıkla... Umarım konu dışı diye gitmez bu mesaj çok güldüm. Furkan GRFN dedi: İlk önce bunu izlemeyin diye blurladım zaten. Genişletmek için tıkla... İnce yapiyorsun araya.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #9 Aspect15 dedi: Umarım konu dışı diye gitmez bu mesaj çok güldüm. Genişletmek için tıkla... Gümlemiş bile Xd
Aspect15 dedi: Umarım konu dışı diye gitmez bu mesaj çok güldüm. Genişletmek için tıkla... Gümlemiş bile Xd
F4N3 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #10 Furkan GRFN dedi: İlk önce bunu izlemeyin diye blurladım zaten. Genişletmek için tıkla... Bende zaten sizi desteklemek amacıyla yazdım hocam.
Furkan GRFN dedi: İlk önce bunu izlemeyin diye blurladım zaten. Genişletmek için tıkla... Bende zaten sizi desteklemek amacıyla yazdım hocam.