CS:GO'da haftada kaç kasa düşüyor?

benglobalim

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2018
Mesajlar
432
Çözümler
2
2 hesabım var ve ikisinden de 1 kasa düşene kadar oynayıp salıyorum, internette 2 kasa falan düşebilir yazmışlar da bi keresinde baya zorladım 2.'yi düşüremedim. Max 1 mi, 2 düşüren var mı?
 
Hocam seçkin hesabınız varsa ve uzun zamandır oynuyorsanız düşme ihtimali daha yüksek. Benim seçkinim var 3 günde bir kasa düşüyor genelde. 60 tane kasa biriktirdim şimdiye kadar, seçkini de ücretsiz almıştım zamanında.
 
2 hesabım var ve ikisinden de 1 kasa düşene kadar oynayıp salıyorum, internette 2 kasa falan düşebilir yazmışlar da bir keresinde bayağı zorladım 2.'yi düşüremedim. Max 1 mi, 2 düşüren var mı?

Haftada 3 adet kasa düşürme şansınız vardır. İlkinin düşme oranı çok fazla o yüzden rahatça düşürebilirsiniz. İkincinin şansı bayağı düşük. Üçüncü ise çok ama çok düşük. Benim 3 bin saatim var belki de 20 defa 2 kasa düşürmüşümdür ama hiç 3 kasa düşüremedim.
 
Çarşamba gecesi 24.00'dan sonra 1 kasa garanti düşer ikinci olarak bana grafiti çıkıyor genllikle. 3 kasa düşme olayını bilmiyorum.
 
Çarşamba gecesi 24.00'dan sonra 1 kasa garanti düşer ikinci olarak bana grafiti çıkıyor genllikle. 3 kasa düşme olayını bilmiyorum.

Çarşamba gecesi kasa düşürme şanslarını sıfırlanması artık eskide kaldı. Artık ilk kasayı düşürdükten 1 hafta sonrasına kadar düşürme şanınız düşüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı