Son maçlara baktığımda hilelik bir performans göremedim. Belirli bir çizgi var yıllardır süre gelen silver, nova. O aralıktan da çıkmamışsınız ilginç.
Evet hocam daha yeni Nova oldum eğlencesine girip çıkıyorum oyunlardan yani üzerimde hep bi noobluk vardı. Nasıl ban yedim hala aklım almıyor, o kadar hile kullanan adamın ban yemeyip benim ban yemem zoruma gidiyorSon maçlara baktığımda hilelik bir performans göremedim. Belirli bir çizgi var yıllardır süre gelen silver, nova. O aralıktan da çıkmamışsınız ilginç.
Bir ban dalgasına denk gelmiş olabilirsiniz. Bir hata ise bir kaç ay içerisinde geri alınır. Daha önce bu tarz örnekler gördük. Yine ticket atın ama geri dönüş alınmıyor vac konularında diye biliyorum.Evet hocam daha yeni Nova oldum eğlencesine girip çıkıyorum oyunlardan yani üzerimde hep bi noobluk vardı. Nasıl ban yedim hala aklım almıyor, o kadar hile kullanan adamın ban yemeyip benim ban yemem zoruma gidiyor
Hayır hocam sadece bu pc de ve ben giriyorum. Çalınma ihtimali vs de yok steam guard ile kullanıyordum. İnternet cafe vb yerlere senelerdir gitmem. Sadece abimin heasbından arada 1-2 sefer oynadım ama ondada hile vs yazılım kullanmadı ban geçmişi vs yok hala aklım almıyor aklıma gelen tek şey küfürden dolayı yemiş olma ihtimalim ama ondada başka birisi alakası yok o yüzden vac ban yemessin yazdıHesabına senden başka giren birileri var mı?
CS:GO'da Uzun Bekleme Süreleri ve Sürekli Hile Gelmesi Konuya bakarsanız bu yüzden yazdım20 Şubat'ta bu incelemeyi yazıp 5 gün sonra banlanmışsınız. Hile yapmadığınıza inanmadım.
Eki Görüntüle 1315597
Oyununa gelen hilelere gönderme yapmış olabilir.20 Şubat'ta bu incelemeyi yazıp 5 gün sonra banlanmışsınız. Hile yapmadığınıza inanmadım.
Eki Görüntüle 1315597
Var hocam olmasaydı ben ban yemezdim şu an hile falan hayatımda kullanmadım. "Herkes öyle diyor" diyebilirsiniz haklı olarak yani bunu nasıl kanıtlarım bilmiyorum ama hile kullansam ban yedim diye burda kafa şişirmemOverwatch yasaklanması ayrıyeyen VAC yasağına dönüşmüşse kalkmayacağından emin olabilirsiniz. Her iki sistemin de aynı anda hata yapma ihtimali yok.
Çok sağ olun hocam hile kullansam ve ban yesem umruma gelmez ama 1200 saat boyunca hilesiz oyun oynayıp en sonunda o kadar hileli adam olmasına rağmen benin ban yemem cidden zoruma gidiyor. Neyse sadece bekleyeceğim umarım kalkar Allah başka dert vermesinOyununa gelen hilelere gönderme yapmış olabilir.
VAC'ın veya bilimum anti cheat yazılımlarına neden ilaha tapar gibi taptığınızı anlamıyorum. Daha önce konu da açtım bu konu hakkında bunlar insan yapımı yazılımlar hata oranları düşük olabilir ama yok değil. Umarım sebepsiz yere kimse ban yemez. Çünkü gerçekten karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz.
Geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.