CS:GO'da hangi tabanca daha iyidir?

MernandoFuslera

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda 1.5k saatim var ama hala hangisi daha iyi anlamadım. Sizce tec9 ve five seven mi daha iyi yoksa P250 mi? Bu silahların hangi durumlarda avantajlı olduğunu söylerseniz sevinirim. Ona göre skin alacağım iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Five-Seven benim için daha iyi, hem COD geçmişim ve CS geçmişim sayesinde elim alışkan.

Ama hasar olarak Desert Eagle(Deagle) daha iyi.

Yakın mesafe tec9.
Orta uzak P250.

Tec-9 ve Five-SeveN sadece çoklu atışta çok iyi iş çıkarıyor, yani arka arkaya makro ile ateş edebilirseniz harika. P250 ise tekli atışlarda kafaya bir vuruş gövdeye bir vuruş olacak şekilde rakibi yok eder. Hemen saldırmak istiyorsanız ve makro kullanıp arka arkaya ateş edebiliyorsanız Tec-9 ya da Five-SeveN, yavaş saldırmak istiyor ve makro ile uğraşmak istemiyorsanız P250. Tec-9 uzaktan pek etkili değil, Five-SeveN ve P250 uzaktan etkili.

Ek olarak, ben Five-SeveN tercih ediyorum, skinleri de çok iyi. Ben üç silahta da skin denedim fakat pek beğenemedim diğerlerini.

Five seven tabii ki. Tartışmasız. En büyük sebebi büyük şarjör kapasitesi, seri bir tabanca olması ve kafaya tek atması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…