CS:GO'da hilecilerin durumu nedir?

Hala var. Daha sabah 2015 ten beri oynayan bıçaklı hesapta hile denk geldi. Legit falanda değil basbayağı duvardan vuruyor milleti. Basit eğlencede oynuyorduk.

Bunun dışında rekabetçide özellikle yüksek ranklar da fazla legit kişiler geliyor. Bu legitlerin çoğu da Türk nedense. Karşıma ne zaman türk gelse dua ediyorum umarım hile değildir diye. Oyunu 2015 ten beri oynuyorum bu arada ne hileler görüp geçirdik legit oynayanlarda dikkatli izlendiğinde anlaşılıyor.

Legitler sıkıntı gerçekten. Öyle ayarlar çekiyorlar ki asla anlamıyor çoğu kişi aimin kaydığını falan.

Peki arkadaşlar Free kasa açma siteleri nasıl? Eskiden antiskins vardı günde 2 3 tane Free kasa veriyordu, hellcase CS:GO-skins gibi bir sürü siteden daily Free kasa açıp ay sonu 3 4 dolarlık bir skine dönüştürebiliyorduk şimdi nereden baksak iyi para. Hala onlar aktif ve Free veriyor mu şu anda?

İkinci bir sorum da kasa düşme ile ilgili;
Prime biliyorsunuz pahalı 250 TL, bazı kişiler 3 4 ayda oyunun parasının çıktığını söylüyor sürekli kasa düşüyormuş bu ne kadar doğru?

Keydrop güzel günlük kasa veriyor.

DMG üstü sık sık hile ile karşılaşıyorum. DMG altında iseniz hile konusunda endişe etmenize gerek yok, zira hem hile kullanıp hem de DMG altı bir rankta olmak için çabalamak lazım.

Yaklaşık 150'nin üstünde rekabetçi maç girdim maksimum 2 tane gelmiştir onlarda belli etmeden oynamaya çalışanlar mevlanaya hiç denk gelmedim.

Fakat gelen hileler ise usta efsanevi kartaldayken geldi

Düşük ranklarda hiç hileye rastlamadım.

2 3 yıldır oynuyorum 1 kere bile hile denk gelmedi geldi diyenler ne yasiyor acaba merak ediyorum

Bildiğim kadarıyla lem lanetli rank. Rus hilecilerin ortak buluşma noktası

Rankım lem, özellikle cs2 duyurulmasından sonra çok fazla hile gelmeye başladı bana, güven faktörümde yeşil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…