CL43X Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Yer Anne Keleşi Getir 24 Mayıs 2021 #41 307429 dedi: Daha geçen gün arkadaşım legit hile açıyordu sadece 2-3 rapor ile 5 günde VAC yedi. Sürprizbozan: Konu Dışı bu konuyu görüyorsa ona selamlar. Genişletmek için tıkla... Aleykümselam ve o kişi ben oluyorum hile açıyorum açtırtıyorum açmayanları zorluyorum açmaya.
307429 dedi: Daha geçen gün arkadaşım legit hile açıyordu sadece 2-3 rapor ile 5 günde VAC yedi. Sürprizbozan: Konu Dışı bu konuyu görüyorsa ona selamlar. Genişletmek için tıkla... Aleykümselam ve o kişi ben oluyorum hile açıyorum açtırtıyorum açmayanları zorluyorum açmaya.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #42 Perma ban atsalar aslında daha iyi olur. Ciddi oranda bir daha kimse yeltenmez hile açmaya. Umarım steam bunun üzerinde çalışıyordur.
Perma ban atsalar aslında daha iyi olur. Ciddi oranda bir daha kimse yeltenmez hile açmaya. Umarım steam bunun üzerinde çalışıyordur.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 24 Mayıs 2021 #43 Bazı arkadaşlar neden cins cins cevaplar vermiş anlamış değilim. Çok geç kaldıkları durumu paylaşayım dedim gelen cevaplardan dolayı irite oldum. Sinir edici.
Bazı arkadaşlar neden cins cins cevaplar vermiş anlamış değilim. Çok geç kaldıkları durumu paylaşayım dedim gelen cevaplardan dolayı irite oldum. Sinir edici.
Serkancan61 Kilopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #44 CL43X dedi: Aleykümselam ve o kişi ben oluyorum hile açıyorum açtırtıyorum açmayanları zorluyorum açmaya. Genişletmek için tıkla... İşte dostum senin gibi oynamayı bilmeyen beceremeyen arkadaşlar yüzünden milletin oyun zevki yok oluyor. Güya oynuyosunuz
CL43X dedi: Aleykümselam ve o kişi ben oluyorum hile açıyorum açtırtıyorum açmayanları zorluyorum açmaya. Genişletmek için tıkla... İşte dostum senin gibi oynamayı bilmeyen beceremeyen arkadaşlar yüzünden milletin oyun zevki yok oluyor. Güya oynuyosunuz