Çözüldü CS:GO'da kalite düşürünce oyun donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
40
Daha fazla  
RAM
4GB Ram 2133mhz CL19
Ekran kartı
Vega 3
Anakart
A320M S2H v2
İşlemci
3000G
Oyunu ben kalite olarak yüksekte oynuyorum ama bazen drop yediğim için ortaya düşürdüm ve oyun uygulaya bastığım an oyunda hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

Çözüm
Normalde drop yemiyordum bu sıralar başladı.

APU sistemde drop yemeniz olası çünkü tek kanal RAM ile Windows 10 ve CS'yi aynı anda çalışınca takılmalar olabilir. eski i3 6100 Sistemimde de yaşıyordum.
Bunları yazıp bir deneyin etkisi olacak mı ? işinize yararsa çözüm olarak işaretleyin.
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 4
-noubershader
Oyun içi başlangıç ayarlarınızı değiştirin ve 4 GB RAM daha eklerseniz sorununuz kalmaz gibi diye düşünüyorum. İsterseniz başlangıç ayarı atabilirim.

Sunucuya bağlıyken yapma. Bunun tek çözümü beklemek.

Nasıl yani Online oyunda değilken mi düşüreyim kaliteyi.
Oyun içi başlangıç ayarlarınızı değiştirin ve 4 GB RAM daha eklerseniz sorununuz kalmaz gibi diye düşünüyorum. İsterseniz başlangıç ayarı atabilirim.

APU sistemde drop yemeniz olası çünkü tek kanal RAM ile Windows 10 ve CS'yi aynı anda çalışınca takılmalar olabilir. eski i3 6100 Sistemimde de yaşıyordum.
Bunları yazıp bir deneyin etkisi olacak mı ? işinize yararsa çözüm olarak işaretleyin.
-high -tickrate 128 -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -threads 4
-noubershader

Çözüm

Teşekkürler sorunum düzeldi artık drop yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…