CS:GO'da kasada sarı eşyanın görünüp gelmeme ihtimali var mı?

Derken? Sarıdan bahsediyorum. SARI: Bıçak, Eldiven.

Kırmızılar gelmeyebiliyor evet. Ben de az önce bir arkadaşımın bıçak çıkardığına şahit oldum
Eki Görüntüle 1072332
Bende ondan bahsediyorum. Anladığım kadarıyla yazdım zaten. Gözükünce gelme olasılığı diye bir şey olmadığına inanıyorum. Tamamen şans.
 
CS:GO'nun içinde açılan kasalarda kırmızının yanında durabilir fakat sarı gördüysen %100 ihtimalle geliyor.
YouTube'da sarının yanında duran hiçbir video bulamazsın.
 
Hocam ben kafalarına çok anlamam da. Neyi kastettiğinizi söyleyebilir misiniz? Merak ettim.
CS:GO Oyununda Bıçak,Eldiven adı verilen değerli eşyalar var. Bu eşyalar değerli ve TL ile satılabiliyor. Bunların çıkması için Kasa açmanız ve birnevi şansınıza kalmış şekilde Bıçak,Eldiven çıkarıyorsunuz. Sarı adı verilen şey ise Bıçak-Eldivenin kasa kategorisi. Ama benim aklıma da şu soru takıldı. Genellikle çıkabilir. Bi anda karşınıza geliyor, ama gözüküp gitmesi olabilir mi? Eğer YouTube'ye CSGO Bıçak Çıkardım gibi kelimeler yazıp izlerseniz anlarsınız.
 
CS:GO oyununda bıçak, eldiven adı verilen değerli eşyalar var. Bu eşyalar değerli ve TL ile satılabiliyor. Bunların çıkması için kasa açmanız ve birnevi şansınıza kalmış şekilde bıçak, eldiven çıkarıyorsunuz. Sarı adı verilen şey ise bıçak-eldivenin kasa kategorisi. Ama benim aklıma da şu soru takıldı. Genellikle çıkabilir. Bir anda karşınıza geliyor, ama gözüküp gitmesi olabilir mi? Eğer YouTube'a CS:GO bıçak çıkardım gibi kelimeler yazıp izlerseniz anlarsınız.

O kadarını biliyorum canım. Gösterip çıkmamayı anlamadım. Çevirirken sarı görünce illaki çıkması mı lazım?
 

Geri
Yukarı