A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2023 #21 Heil HzEfelinss dedi: Nereden göreceğim? Genişletmek için tıkla... net_graph 1 bindToggle N net_graph yazarsanız her N'ye bastığınızda graph açılır ve kapanır.
Heil HzEfelinss dedi: Nereden göreceğim? Genişletmek için tıkla... net_graph 1 bindToggle N net_graph yazarsanız her N'ye bastığınızda graph açılır ve kapanır.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #22
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2023 #23 Heil HzEfelinss dedi: Eki Görüntüle 1751161 Genişletmek için tıkla... Hocam çok düşük, ayarlarınızı düşürün biraz bu gecikmeyle oyun oynanmaz.
Heil HzEfelinss dedi: Eki Görüntüle 1751161 Genişletmek için tıkla... Hocam çok düşük, ayarlarınızı düşürün biraz bu gecikmeyle oyun oynanmaz.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #24 aabcc dedi: Hocam çok düşük, ayarlarınızı düşürün biraz bu gecikmeyle oyun oynanmaz. Genişletmek için tıkla... yapayım
aabcc dedi: Hocam çok düşük, ayarlarınızı düşürün biraz bu gecikmeyle oyun oynanmaz. Genişletmek için tıkla... yapayım
RADAMENCY Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #25 Ne kadar çok oynarsan öyle gelişebilirsin bir de cidden odaklanman gerekiyor oynarken baştan sağma oynarsan istediğin gibi bir oyun tarzına ulaşamazsın dostum.
Ne kadar çok oynarsan öyle gelişebilirsin bir de cidden odaklanman gerekiyor oynarken baştan sağma oynarsan istediğin gibi bir oyun tarzına ulaşamazsın dostum.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #26 aabcc dedi: Hocam çok düşük, ayarlarınızı düşürün biraz bu gecikmeyle oyun oynanmaz. Genişletmek için tıkla... bu ayarları yaptım şimdi VAC oyun oturumunu doğrulayamadı diyor.
aabcc dedi: Hocam çok düşük, ayarlarınızı düşürün biraz bu gecikmeyle oyun oynanmaz. Genişletmek için tıkla... bu ayarları yaptım şimdi VAC oyun oturumunu doğrulayamadı diyor.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Nisan 2023 #27 Heil HzEfelinss dedi: bu ayarları yaptım şimdi VAC oyun oturumunu doğrulayamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Steam'in açık olduğuna emin misiniz? Eğer yine olmadıysa yeni konu açın.
Heil HzEfelinss dedi: bu ayarları yaptım şimdi VAC oyun oturumunu doğrulayamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Steam'in açık olduğuna emin misiniz? Eğer yine olmadıysa yeni konu açın.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #28 aabcc dedi: Steam'in açık olduğuna emin misiniz? Eğer yine olmadıysa yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... tps 58 69 arası şuan
aabcc dedi: Steam'in açık olduğuna emin misiniz? Eğer yine olmadıysa yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... tps 58 69 arası şuan