CS:GO'da komisyonu az olan siteler nerelerdir?

ein3kl

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2016
Mesajlar
872
Çözümler
9
Elimdeki skinleri satmak istiyorum ama Türk siteleri çok fazla komisyon kesiyorlar. ByNoGame ve GameSatış harici satış yapılabilecek bir yer var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Skinden skine değişir diye tahmin ediyorum. cs.deals, tradeit.gg, cs.money, loot.farm, swap.gg, bitskins gibi bir çok site var tek tek bak bence.
Biliyorum hocam ben zaten :D Konu sahibine öneri vermek için söylemiştim. Tüm sitelerin içerisinde genel olarak en iyi iki siteyi yazdım ben. Her sitedeki çoğu fiyatı biliyorum aşağı yukarı. Tradeit fazlasıyla garip fiyatlandırması var, bazı itemlere güzel fiyat veriyor. Csmoney pek mantıklı bir yer değil, tercih etmiyorum. Lootfarm güzeldir baya kullandım ama fiyatlar yine biraz garip. Swapgg de çok iyi bir yer, çok takasın oldu orda. Bitskins satışta pek kârlı olmuyor ama tercih edilebilir hem alım hem satış için. Arkadaş tamamen satış odaklı sorduğu için ben Waxpeer ve Shadowpay önerdim. Waxpeer en iyisidir komisyon olarak bu arada.
 
Yurtdışı firmalarından Türkiye'ye çekerken sıkıntı yaratıyor mu? Ve o gönderim sırasında ne kadar ücret kesiliyor. Sitenin kestiği ücretten bahsetmiyorum, bankanın veya aracı kullanılan program neyse ondan bahsediyorum.
 

Geri
Yukarı