CS:GO'da maç bittikten sonra oyun arayanlar kısmı boş gözüküyor

Erdem YT

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
90
Merhaba, yaklaşık 3-4 aydır başlıktaki sorun var, güven faktörü veya hileden diyeceksiniz fakat hesap yeni, ve ne başka oyun hilesi ne de CS:GO hilesi indirdim.

Düzelmesi için yaptıklarım:

  • CS:GO'yu Steam'den kaldırdım,
  • CS:GO ile alakalı her şeyi sildim,
  • Steam'i sildim ve virüs programı ile tarama yaptım, (Windows Defender)
  • Steam'i tekrar yükleyip CS:GO'yu kurdum ve yine aynı sorun devam etti
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@RTX2023 hocam Seçkin aldım 1K saati olan hesabıma bi umut düzelir diye banamısın demedi eşleştirmeyi başlatınca xScreame güven faktörü düşük mesajı gidiyormuş ne yaptım ki düşsün

123tl de çöpe gitti :(
 
Son düzenleme:
Hocam bugün bir sürü hesap kırmızı faktör oldu CS:GO genel bir VAC dalgası atacak sanırım o dalgadan sonra sizinde hesap düzelebilir.
 
Hocam bugün bir sürü hesap kırmızı faktör oldu CS:GO genel bir VAC dalgası atacak sanırım o dalgadan sonra sizinde hesap düzelebilir.
Düzelse bile yine düşüyor nedense eski bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu anlamadım gitti.

3 yoldaş maçı attım ikisinde hile geldi. 3 hafta girmeyeceğim bakalım düzelecek mi.
@RTX2023 Hocam bu olay Rekabetçi veya Ölüm Maçlarıyla alakalı değil. Bugün oyuna girdim düzelmişmi diye evet düzelmişti neyse girdiğimde lobide 20-30 kişi çıkıyordu arkadaşımla saklambaç oynadık atölyede 20-30 dakika sonra tekrardan 0 oldu. Bilgisayardaki bir donanımdan kaynaklanıyor olabilir mi? Çünkü yüklü uygulamalar desek format attım düzelmiş olması gerekiyordu.
 
Son düzenleme:
Düzelse bile yine düşüyor nedense eski bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu anlamadım gitti.

3 yoldaş maçı attım ikisinde hile geldi. 3 hafta girmeyeceğim bakalım düzelecek mi?
@RTX2023 hocam bu olay rekabetçi veya ölüm maçlarıyla alakalı değil. Bugün oyuna girdim düzelmişmi diye evet düzelmişti neyse girdiğimde lobide 20-30 kişi çıkıyordu arkadaşımla saklambaç oynadık atölyede 20-30 dakika sonra tekrardan 0 oldu. Bilgisayardaki bir donanımdan kaynaklanıyor olabilir mi? Çünkü yüklü uygulamalar desek format attım düzelmiş olması gerekiyordu.

Bilmiyorum hocam.

Başka bir bilgisayarda veya internet kafede oynayın belki orada aynı sorun olmaz.
 
Hocam “kendi bilgisayarımda girince faktörüm düşüyor başka bilgisayarlarda olmuyor” tarzında bir konu açarsanız belki daha önce sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir.
 
Evet uzun bir aradan sonra sorun çözüldü.

Aynı sorunu yaşayanlar Ekran Kartı değiştirip denesinler çünkü Ekran Kartı ve PSU değiştirince sorun düzeldi. Ya Ekran Kartından yada PSU kaynaklı fakat PSU kaynaklı olucağını sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı