Çözüldü CS:GO'da nasıl daha fazla FPS alırım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kronk

Decapat
CS:GO oynarken bir anda FPS düşmesiları alıyordum, şimdi bu sorunu çözdüm FPS'im 60-45 arası. FPS değerimi daha ne kadar yükseltebilirim?

İşlemci: i3-3120M,
RAM: 6 GB. 64 Bit,
(Ekran kartım yok işlemcinin ekran kartını kullanıyor bilgisayar.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemcin 2012'nin 3.çeyreğinde çıkmış, yani eski diyebiliriz. İşlemcin Intel® HD 4000 Grafikleri kullanıyor. Yani oyunda aldığın FPS değeleri sistemine göre normal seviyede. Oyunda bazı grafikleri düşürüp sistemde birkaç ayar yaparsan droplar azalabilir. O ayarlarda bu videoda mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bu arada ekran kartınız yoksa NVIDIA denetim masası ayarlarını yapamayacaksınız.

steam'e gir > kütüphane > cs:go sağ click > özellikler > başlatma seçenekleri > -novid -nod3d9ex -threads 8 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high bunları yaz.
threads 8 kısmına işlemcin kaç çekirdeğe sahipse onu yaz ben örnek olarak yazdım.

İşlemcin 2012'nin 3.çeyreğinde çıkmış, yani eski diyebiliriz. İşlemcin Intel® HD 4000 Grafikleri kullanıyor. Yani oyunda aldığın FPS değeleri sistemine göre normal seviyede. Oyunda bazı grafikleri düşürüp sistemde birkaç ayar yaparsan droplar azalabilir. O ayarlarda bu videoda mevcut:

Çözüm
-nod3d9ex kodunu yazma ban yiyen var o yüzden , nedinini bende bilmiyorum onun yerine -d3d9ex yaz

Yüksek FPS ancak yüksek frekanslı monitörün varsa sana faydası olacaktır. Aksi taktirde görüntü kırılması olacaktır. Monitörün frekans sınırını geçemeyecektir. 60 Hz bir monitör 60 FPS üstünü göstermeye çalışırsa görüntülerde kırılma olur bu da akıcılığı ve netliği bozar. Kasma yapmıyor ise v-Sync açabilirsin. Monitörün frekans hızı ile FPS'i eşitler. Akıcı oyun deneyimi sağlar. Ancak işlemcin çok ısınıyor ise biraz kasma farkedebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…