CS:GO'da Nasıl İyi Bir Oyuncu Olabilirim?

CpLScarlet

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Oyunu 1 aydır çok ciddi bir şekilde oynuyorum ama çok fazla heyecanlanıyorum ve kaybetme korkusu tabi. Genelde adamları şansa vuruyorum, düşmanı görünce hedef alana kadar adam bana headshot atıyor. Nasıl kendimi orta seviye bir oyunucu yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS oyuncusu değilim ancak böyle FPS oyunlarında sakinlik rakibe karşı en büyük avantajınız olacaktır.

Ben tam 1 yıldır CS:GO narkotik sunucularında hem yöneticiyim hemde aktifim. CS oyunlarında tamamen sakin olup heyecana kapılmaması gerekiyor. Bazı noktalarda özellikle silah seçimlerinize dikkat etmeniz lazım. Ben 2 yıldır toplamda oynamama rağmen AK47 ile oynayamıyordum taki 2 aydır sürekli alıp kendimi geliştirene kadar. AWP buda aynı sekilde hedef tam 12 de olan oyuncuları bile vuramıyordum ama bir şekilde sakinliğimi koruyarak oynamaya başladım ve silahada alıştım. Kısacası;

Oynadığınız silah seçimlerinde ve mermi atımlarına dikkat ediniz sürekli basmak işinize yaramaz. AK47'de zaten hiç yaramaz. SG'de de yaramaz. Cesur olun pusmayın birde kendinizi geliştirirsiniz.

Ben tam 1 yıldır CS:GO narkotik sunucularında hem yöneticiyim hemde aktifim. CS oyunlarında tamamen sakin olup heyecana kapılmaması gerekiyor. Bazı noktalarda özellikle silah seçimlerinize dikkat etmeniz lazım. Ben 2 yıldır toplamda oynamama rağmen AK47 ile oynayamıyordum taki 2 aydır sürekli alıp kendimi geliştirene kadar. AWP buda aynı sekilde hedef tam 12 de olan oyuncuları bile vuramıyordum ama bir şekilde sakinliğimi koruyarak oynamaya başladım ve silahada alıştım. Kısacası;

Oynadığınız silah seçimlerinde ve mermi atımlarına dikkat ediniz sürekli basmak işinize yaramaz. AK47'de zaten hiç yaramaz. SG'de de yaramaz. Cesur olun pusmayın birde kendinizi geliştirirsiniz.
Nasıl geliştirebilirim ?

CS:GO oynarken pozisyon almadan adam vurmak zor, anca şansa vurursun zaten. Herkes pusar veya yavaş davranır tehlike esnasında.

Ayrıca hile oranı da artmış olabilir ama yine de valve oyunun mücadeleci modunun ciddiyetinden dolayı işi bayağı sıkı tutuyor. Milyonlar dönüyor her turnuvada çünkü. Ama turnuvalarda bile hile kullananlar çıktı malesef, oyunu çok da ciddiye alma o yüzden.

Neyse yine de tek başına takıl, silahları dene, geri tepme desenlerini inceleyip kompanse etmeye çalış falan. Elbet katkısı olur.

Hızlıca kafaya isabet almayı deneyebilirsin. Rakibin sana ateşlerken sen kafadan vurup hemen öldürebilirsin.

İlk olarak aim çalışmaları yapman gerek. Heyecanı yen dememe gerek bile yok zaten. Bombalara da çok önem vermen gerekir. Flaş ve sis bombaları el bombasından daha çok işime yarar mesela benim. Bir yere rush atacakken etkili atacağın flaş ve sis bombası karşı takımın tüm şansını bitirir. Tabi bombayla birlikte zamanlama da önemli. En çok hangi mapleri seversin bilmem ama internetten nerelere bomba atılacağıyla ilgili videolar var. Onları izlemeni tavsiye ederim. Hangi silahla nasıl recoil yapılır bunun videolarını da izle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı