Arkadaşlar bu bende aylardır hatda neredeyse her zaman var. İnternetim telefonda çok iyi çekiyor ve bazen internetim indirme yaparken 12 mblere ulaşıyor saniyede. Bazen ise KB alıyorum. Çoğu zaman internetim CS:GO oynarken yüzde 2 çalışıyor ve ping seviyemde ortalama 120 110 falan. Çok berbat bir oyun deneyimi oluyor açıkçası. Normal internetim nadiren düzgün oluyor.
O zaman çok eğleniyorum. Ama çoğunlukla kötü bir internetle oynuyorum ve sürekli takımdanda atılıyorum. O yüzden 1 haftalık cezalar yiyorum her hafta ve Prime'a sahip olduğum içinde kasa hakkım olsa da düşüremiyorum. Aslında takım arkadaşlarım haklı olabilir beni atmakla ama mesela maç başlamadan önce örnek veriyorum Avusturya sunucusu gösteriyor. 67 ping tamam diyorum gireyim bari. Maçdayken bir anda 110 ping oluyor ve hani gerçekten iğrenç bir durum bu gamerler için. Oyundayken normal gidiyorum yürüyorum falan sonra beni ilk başladığım yere atıyor. Ya da düşman görüyorum ateş ediyorum o sırada internetten kaynaklı oyun donuyor ve ateş etsemde bir şey olmuyor.
Sonra internet hafif düzeliyor. Bir bakıyorum hooop ölmüşüm. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Açıkçası internete de az para ödemiyorum. İyi bir pakete sahibim ve internetim dediğim gibi kimi zaman çok iyi bir şekilde çekiyor kimi zaman çok kötü. Yardımcı olursanız sevinirim.
Santrale olan uzaklığınız, ev tesisatınız, modem kaliteniz bir sürü faktör var. O dediğiniz hız ve ping dalgalanmasının sebebi büyük ihtimalle ev tesisatınızdan kaynaklıdır. Bir elektrikçi çağırıp kontrol ettirmenizi öneririm.
Bağlantıdaki gibi kaliteli bir modem alıyorsunuz. Bu modemde özellikle bazı yazılımsal şeyler vardı. Tam detayları hatırlamıyorum. Gecikme vb. azaltacak seçenekler sunuyor.
Keenetic Hopper DSL KN-3610 4 Port 1800 Mbps 5GHz Modem ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Modem ürünleri için idefix`i ziyaret edin.