CS:GO'da Prime alıp kasa düşürmekle para kazanılır mı?

CS'yi uzun süre oynayan biri olarak bence çok kaarlı bir iş.
En iyi dropum 1 tane 100TL'lik ak çıkarmıştım.
Geçen hafta 2 tane 20TL'lik kasa da düşürdüm.
Bu arada haftada 2 defa veriyor haberinn olsun.

Hocam eldiven kasası çıkma ihtimali var mı? Ya da başka pahalı kasalar.

Hocam şöyle birşeyde var kasaları açıp içinden daha değerli eşyalar düşürme şansınız var.

Eldiven kasası eskiden çıkıyordu şimdi var mı bilmiyorum ama bir sürü kasa var düşebilecek mesela 20TL'lik kasa var düşebilecek ve resmen her 3maçta bir herhangi birine çıkıyor.
Hocam şansa bağlı eğer çok ama çok şanslı iseniz böyle bir ihtimalde var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Prime alıp şu an parasını çıkaran çok arkadaşımda var sadece çok oynayın yeter.
Bu arada bunu kendim keşfettim resmi bir şey değil eğer öyleyse de ben bilmiyorum:
Haftada 2 kez düşüyor bu olay çarşamba yenileniyor en çok düşme ihtimali de çarşamba günü ve diğer hafta pzts salı günleri gibi geldi bana.

Para kazanma amacın sürekli yapayım istediğim şeyi alırım, yerim, kullanırım ise çok kârlı değil. Oyun alıp bedavaya falan getirmek istiyorsan iş görebilir bu sistem. Her yeni kasa çıktığında 3 hesapla kasa düşürmeye çalışsan en azından 1/3'ne düşse 200 300 lira kazanırsın.

Merhaba. Sorum şu. Ben şimdi CS:GO Prime alsam maçtan sonra düşen kasaları vesaire satsam 10 20 lira gibi küçük paralar kazanabilir miyim?
Tamamen şans. 300 TL kasada düşebilir. Bana olduğu gibi haftada 2 TL zorda kazanabilirsin. Ama bu şekilde bakarsan oyundan zevk almaktansa farklı bakarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı