CS:GO'da tek seferlik hile açtım kalıntıları duruyor mudur?

Hileyi özel oyunda açmıştım arkadaşlarla yapıyorduk yani Auto Killer açıkmış takım arkadaşımı öldürdüm sonra direkt kapadım ardından o hesaptan çıkıp main hesabıma geçiş yaptım main hesabıma geçiş yaptıktan sonra arkadaşlarla özel Oyun'a devam ettik (o hesapta hile açmadım ama hile oyun dosyalarına enjekte olmuştur yani Overwatch ihtimali yok) özel oyun bitince geri yükleme yaptım PC'ye kalıntı kalmış mıdır ne olur?
Hile açıldıysa ve halihazırda VAC tarafından kara listeye alındıysanız er ya da geç yasaklanırsınız. Prime almadan önce 2-3 ay beklemenizi tavsiye ederim. Niye mi? Çünkü VAC yasaklanmaları gecikmeli uygulanabiliyor.
Geri yükleme yaptıysan kalıntı falan kalmamıştır merak etme.
Aynı hesaptan yani main dediğim hesaptan devam edip prime alacağım sorun çıkar mı ?

Steamwiper önermişler kalıntıları temizlemek için legal midir güvenilir midir veya ban yedirtir mi eski program 8 yıllık ama hala kullanan varmış mantığında logları kalıntıları temizliyormuş.

Kalıntı kalmaz lakin umarım ban yersin. 1 tane açtın diye açmamış sayılmıyorsun, maçıma gelmemen dileğiyle.

Özel oyunda açtım sadece bir daha açmayacağım diyorum adama sen bana böyle güzel dualarda bulunuyorsun. Allah senden razı olsun kardeşim umarım maçına bin bir türlü hile gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
CS:GO'da tek seferlik hile açtım ve ilk oyunumdan sonra hileyi sildim PC'yi hileyi kurmadan önceki bir tarihe geri yükleme yaptım. Sizce kalıntısı kalmış mıdır? Ban yemek istemiyorum CS:GO Prime alacağım ve bir daha hile açmayacağım. Yardım lazım.

@Aspect303 mesajında özel oyun olduğu belirtilmiyor, yalan atıyorsun.

Özel oyunda açtım sadece bir daha açmayacağım diyorum adama sen bana böyle güzel dualarda bulunuyorsun. Allah senden razı olsun kardeşim umarım maçına bin bir türlü hile gelir.

Noktalama işaretleri Prime'den önce bulundu diye biliyorum.

Artı -1 Eksi
@Aspect303 mesajında özel oyun olduğu belirtilmiyor, yalan atıyorsun.

Noktalama işaretleri Prime'den önce bulundu diye biliyorum.

"Adama" demişim sana verdiğim yanıtta, diğer arkadaşlara verdiğim yanıtta söylüyorum zaten özel oyun olduğunu. Ayrıca noktalama işaretlerini kullanmayı pek tercih etmem hızlı yazdığım için ama anlaşılır bir şekilde yazdığım için gerek olmadığını düşünüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı