CS:GO'da uzaktaki düşmanları vurmakta zorlanıyorum

Yer
Denizli
Normalde çok güzel oynuyorum. Ama uzaktaki düşmanlara 1 tap yapmakta zorlanıyorum. Her gün aim çalışırım.

@TT12X doğruları söylüyorum Gold nova dostum. Bu bir spor değil bir oyun, çalışılmasına gerek falan yok.
Eki Görüntüle 1722913

Yüksek ayar oynama derim fazla detaya gerek yok.

Oyundaki çözünürlüğü düşürünce malum bulanık olacak. O yüzden öyle dedim. Ve aim çalışmanın faydasını görüyorum. Ama uzaktaki hedefler beni azıcık zorluyor.

Ben kare cross kullanıyorum. Uzaktakileri rahatlıkla indiriyorum. Tavsiye ederim.

Daha iyi oynayıp zevk almak istiyorsa çalışması lazım yoksa senin gibi 2000 saatte MG1 kalır.
MG 1 mi Supreme gördüm ayrıca Faceit 7 levele çok ynaştığım dönemler oldu şuan keyfi MM oynuyorum. Her mapte de güzel bilgim var senin gibi Dust 2 oynamıyorum sadece.
Oyundan keyif almak için kendiliğine bırakması lazım esporcu değil arkadaş.
Oyundaki çözünürlüğü düşürünce malum bulanık olacak. O yüzden öyle dedim. Ve aim çalışmanın faydasını görüyorum. Ama uzaktaki hedefler beni azıcık zorluyor.
Çözünürlükten bahsetmiyorum, grafik ayarlarını yükseğe çekme. Ayrıca aim çalışmaınn faydasını görmezsin demedim. Akışına bırak sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…