CS:GO'da uzaktaki düşmanları vurmakta zorlanıyorum

O zaman oyun bulanıklaşmaz mı? Bir de 1440x1080 Very high oynasam faydası olur mu?
Grafikler düştükte olmalı, en fazla medium'a alın. Çözünürluğü 4:3'e çekip 1280x1080, 1280x960 veya 1024x768 yapın. Ayrıca oyunlara girmeden önce aimbotZ gibi atölye haritalarında 5-10dk çalışın. Boş zamanlarınızda deathmatch girin. Ayrıca sakın cross değiştirmeyin. Her kişinin alıştığı, kullandığı cross farklıdır. "A kişisi bunu kullanıp iyi oynuyor, ben de iyi oynarım o zaman" demeyin. Alışık olduğunuzu kullanın.

Sadece maç atarak gelişmek çok zor.

Çok zor falan değil hiçbir çözünürlük de iyi oynatmaz.

Son düzenleme:
Sensitivity yüksek olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor falan değil hiçbir çözünürlük de iyi oynatmaz DMG falanasın sanırım. .D
Hocam daha iyi oynatmaz da 768p'de vs. adamin kafasi daha buyuk gozukmuyor mu? Onemli olcude faydasi olur bence.

Hocam daha iyi oynatmaz da 768p'de vs. adamin kafasi daha buyuk gozukmuyor mu? Onemli olcude faydasi olur bence.
Hayır, görüş açısını daraltır, her çözünürlüğün avantajı var ve 4:3 oynuyorum. Ayrıca arkadaş direkt çözünürlük yazmış, 4:3 yazabilirdi. İsterse 4K'nın 4:3'ünü oynasın. 800X600 bile çok güzeldir, göz zevkine bilgisayar performansına göre ayarlasın işte 4:3 olacak şekilde.
Ayrıca 1280X1080 rezalet bir çözünürlük umarım yanlışlıkla yazmıştır arkadaş ve1'1e yakın bir oran sağını solunu göremezsin.

Hangi silahla vurmaya çalışıyorsun uzaktaki adamlara?

Ölüm maçı girip AWP, AUG gibi silahlar kullanarak uzaktaki adamları öldürmeye alışırsın. Eğer direk tarıyorsan sakin ve dikkatli bir şekilde tek tek sık. İşe yarar.

CS:GO'da uzaktaki adamları vurmak her zaman biraz da şans gerektirir. Çünkü bu Valorant değil.
Valorant'ta mermi sapma payı yoktur. Nişangah neredeyse ilk 2 mermi oraya gider.
CS:GO'da ise mesafe uzadıkça merminin gittiği yer nişangahın konumu ile aynı olmayabilir.
Sapma payı oranı her silahta aynı mı bilmiyorum.
Sapmayı en çok hissedeceğiniz silah Desert Eagle'dır.
Çömelmek isabet oranınızı arttırır. Pozisyonunuz müsaitse çömelerek atış edin ama alışkanlık olmasın.
Ayakta sıkmanız size hareket imkanı tanır. Çömelirseniz karşınıza çıkan 2. rakibe büyük ihtimal ölürsünüz.
Nişangahınızın, rakibin kafasının tam ortasında olduğuna emin olun.
Kas hafızanızı, gözünüzü buna alıştırın ve kendinizi şartlayın. Sürekli antrenman yapın.
Hareket ederken A ve D tuşlarını kullanmaya özen gösterin ve durmak için tersine basın
(Sağa giderken D basıyorsanız, duracağınız esnada A ya basın. Daha erken durursunuz).
Belli bir zamandan sonra, D2 haritasında çukurdan AK47 ile A bölgesindeki AWP'ye tek atacaksınız.

Hocam öncelikle çöznürlüğü düşürüp oynamayı deneyebilirsiniz fakat 4:3de herkes oynayamaz 16:9 oynayan e sporcularda var üst elo oyuncularda ben mm de globala kadar face itde 6 seviye e kadar çıktım 16:9 da 4:3 e aldım bulanık gözüküyor kötü bir görüntüydü oynayamadım ısının aim maplarinde uzak mesafeyi öyle alışırsınız.

Normalde çok güzel oynuyorum. Ama uzaktaki düşmanlara 1 tap yapmakta zorlanıyorum. Her gün aim çalışırım.

Hocam bazı bir şey bilmeyen arkadaşlar saçma sapan yorumlarda bulunmuş onları hiç dinlemeyip yazdıklarımı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum. Öncelikle uzaktaki adamları görebilmeniz için ekranınızın 4:3 olması lazım ki siz düşmanları daha net görebilin. 4:3'e aldığınız zaman ise çözünürlüğünüzü kesinlikle 1280x960 veya 1024 yapmanız lazım ki uzaktaki adamları da bulanık olarak görmeyin ve nereye sıkacağınızı bilin. İkincisi ise sensivitynizi ayarlamanız lazım. Sensivity'nin önemi ise uzaktaki bir kişiyi yüksek sens ile vuramazsınız. Çünkü karşınızdaki adamın kafasına sıkmak için 2 pixel oynatmanız lazımsa siz fareyi ufacık oynattığınızda fazladan kayar ve adamı ıskalarsınız. O yüzden düşük sens en iyisidir. Düşüğe alınca oynayamıyorum diyorsanız bunun ideal bir bulma yöntemi var o da şu şekilde. Öncelikle bir duvara bakarken normal bir şekilde tam arkanızdan düşmanın sıktığını düşünün. Tam olarak 180 derece çevirebildiğiniz vakit o sizin ideal sensinizdir. Eğer fazla kaçıyorsa sens düşürün az kalıyorsa arttırın. Son olarak uzaktaki adamları vurabilmek için oyundaki meta pozisyonları bilmeniz lazım. Çünkü siz uzaktaki bir adama duvar arkasından peeklediğiniz de eğer aiminiz adamın yakınlarında veya üstünde değilse siz o adamı vuramazsınız. Bu meta pozisyonları nereden öğreneceğim derseniz oyunu oynamanız ve bulunduğunuz ranktaki oyuncuların aldığı pozisyonları öğrenmeniz lazım. Buna bir örnek verecek olursak. Siz dust_2 haritasında a side üzerinden M4 ile long tutmanız lazım ama adamlar çoktan double Doors'dan çıkmışlarlar diyelim. sizin crossunuzun direkt olarak duvara bakar biçimde adamların üzerinde olması lazım. Buna bir örnek verecek olursak şu videoyu izletebilirim size;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda fark ettiyseniz karşımdaki oyuncunun direkt olarak kendisine ve kafasına doğru bakarak çıkıyorum. Sizde bulunduğunuz rankta oynadıkça rakiplerinizin durabileceği pozisyonları ezberleyerek ona göre peeklemeye başlayacaksınız ve uzak yakın fark etmeden herkesi vurabileceksiniz.

Not:"videodaki vuruş şans lan ne anlatıyon" diyecek zeki arkadaşlar için şunu diyeyim. Ben vuruşu değil direkt olarak adamın kafasına doğru yapılan çıkışımı gösterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…