Öncelikle sayın kardeşim CS:GO bok gibi bir oyun bunu hala aktif olarak oynayan biri olarak söylüyorum yaklaşık 3 çarımla birlikte 6kya yakın saatim var Online olarak FACEIT 10 lvlda kastım zamanında mm rankım supreme bu oyunu iyi oynamak istiyorsan sürekli maç atıp saat kasman lazım CS:GO tamamen tecrübe ve refkleslerden oluşur tecrübe edinmeden hiçbir bok yapamazsın bu oyunda kil almaktan söz etmiyorum oyun kazanmaktan bahsediyorum arkadaşlarında keza aynı şekilde olacak sürekli baika işin yokmuş gibi mm girmen lazım iyi oynamak istiyorsan maç yerine aim trigerda bot vurursan gene bir işe yaramaz CS'yi açtığın gibi bir 10 dk bot vur aim destek maplerinde ki elin açılsın bileklerin doğru orantıda hareket etsin sonra gir maça her maç tecrübe kazansanda kaybetsende atıyorum long koşarken cara hızlı peeklemek gibi ya da sidea bilgi işlem hızın ancak bu şekilde artar ezberlesin oyunu ama bu oyunu oynamaya devam etme bir arkadaş tavsiyesi PUBG oyna başka bir FPS tarzı oyun oyna seni germeyecek takımın yüzünden kaybedip tilt olmıyacağın bir oyun CS:GO takımın yoksa adamı sinir hastası eder.