CS:GO'da uzaktaki düşmanları vurmakta zorlanıyorum

Öncelikle sayın kardeşim CS:GO bok gibi bir oyun bunu hala aktif olarak oynayan biri olarak söylüyorum yaklaşık 3 çarımla birlikte 6kya yakın saatim var Online olarak FACEIT 10 lvlda kastım zamanında mm rankım supreme bu oyunu iyi oynamak istiyorsan sürekli maç atıp saat kasman lazım CS:GO tamamen tecrübe ve refkleslerden oluşur tecrübe edinmeden hiçbir bok yapamazsın bu oyunda kil almaktan söz etmiyorum oyun kazanmaktan bahsediyorum arkadaşlarında keza aynı şekilde olacak sürekli baika işin yokmuş gibi mm girmen lazım iyi oynamak istiyorsan maç yerine aim trigerda bot vurursan gene bir işe yaramaz CS'yi açtığın gibi bir 10 dk bot vur aim destek maplerinde ki elin açılsın bileklerin doğru orantıda hareket etsin sonra gir maça her maç tecrübe kazansanda kaybetsende atıyorum long koşarken cara hızlı peeklemek gibi ya da sidea bilgi işlem hızın ancak bu şekilde artar ezberlesin oyunu ama bu oyunu oynamaya devam etme bir arkadaş tavsiyesi PUBG oyna başka bir FPS tarzı oyun oyna seni germeyecek takımın yüzünden kaybedip tilt olmıyacağın bir oyun CS:GO takımın yoksa adamı sinir hastası eder.
Hocam zaten ben konu için yazdım benim bir sorunum yok benimde daha önce yaşadığım bir durum olduğu için yardımcı olmak istedim. Tilt olma olayı Dota 2 de bile var, olmayan multiplayer bır oyun neredeyse yok ama cs ne kadar uzak kalirsan o kadar özletiyor. Global benim de Rank bazen supreme de takılıyorum face it çok oynamadım ordada 8 lvl im azda olsa tecrübemi paylaşmak istedim.

Crosshair'ini küçült bir de kullandığın silah M4 tarzı ise son güncellemede uzak mesafe hasarı düşürdüler bilgin olsun 1 tap yerinede seri 2-3 tap deneyebilirsin. Yüksek çözünürlük alıştıysan değiştirme bence neyle alıştıysan öyle git 1980x1020 oynayadaşım şu posta cevap yazacak son kişisin gördüğüm kadarıyla. Arkadaşın açtığı topicten daha iyi oynamak istediği belli sorduğu soruyla ilgili cevabın varsa ver yoksa hiç yazma bence.
Doğrudur abi 👍🏽

En azından hayatımın 2000 saatini daha verimli bir şeye harcadım, demek istediğim şey ardıkırık bir oyun için çalışmanın saçma olduğu ve her şeyin zamanla zaten oturacağı. Helal olsun, ben pişmanım 2000 saatimi yazık ettim. Keşke bu kadar sık oynamasaydım.

2000 saat oynayıp nova olarak kalmaktansa 4000 saat oynar global olurum. Hiç pişman değilim. Arkadaşlarım ile oturup içtikten sonra herkes evine gidip cs go açmış saatlerce oynamışızdır.

Adam oyunu nasıl daha iyi oynarım diye soruyor. Profesyonel oyuncular bile MM girmeden önce ısınma maçı atıyor. Hadi pişman olduğun işi bırak artık oynama. Zaten silver olarak kalmışsın oyunda. Takımın için en iyisi senin oyunu bırakman.

2000 saat oynayıp nova olarak kalmaktansa 4000 saat oynar global olurum. Hiç pişman değilim. Arkadaşlarım ile oturup içtikten sonra herkes evine gidip cs go açmış saatlerce oynamışızdır.

Adam oyunu nasıl daha iyi oynarım diye soruyor. Profesyonel oyuncular bile MM girmeden önce ısınma maçı atıyor. Hadi pişman olduğun işi bırak artık oynama. Zaten silver olarak kalmışsın oyunda. Takımın için en iyisi senin oyunu bırakman.
Profesyonel oyuncular MM girmiyor :D
MM rankımı da pek umursamıyorum fakat Global çöplük bir elo heleki Türkiye'de Dust 2 dışında map giren yok ne yazık ki :D
Ayrıca Faceit 7 levele yaklaştığım oldu ve Supreme rankını da gördüm daha önce :)

Aim kasmaya gerek yok diyorsun ama profesyonel oyuncular. MM dedim diye Biraz Twitch de yayın izle adamlar FACEIT veya her ne gireceklerse aim kasıp giriyorlar. Veya bırak artık ya herkes istediği gibi oynasın. Sen aim çalışmadan gir ben aim çalışarak girerim. Aim çalışmanın yararı yok diye uydurma yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 saat çok mu sanıyorsun ? :D
Karşımdaki kişiden çok olduğuna eminim ve orada 2000 saat çok diye bir ifade bulduysanız bana da gösterirseniz ben de aydınlanmış olurum.

Aim kasmaya gerek yok diyorsun ama profesyonel oyuncular. MM dedim diye Biraz Twitch de yayın izle adamlar FACEIT veya her ne gireceklerse aim kasıp giriyorlar. Veya bırak artık ya herkes istediği gibi oynasın. Sen aim çalışmadan gir ben aim çalışarak girerim. Aim çalışmanın yararı yok diye uydurma yeterli.
Aim çalışmanın yararı yok demedim sinirlenmişsiniz :D Karşınızdaki insana hakaret etmek yerine tartışmak için çabalarsanız keyifli bir şekilde tartışabiliriz diye düşünüyorum.
Profesyonel oyuncuların CS:GO'dan başka bir işi yok, dediğim de o zaten günde max 2 saat oynayacak oyuncuya bir de 30 dakika aim çalış demek saçmalık. Isınıp girmekle aim çalışmak farklı şeyler. Ben de arada sırada ısınıp girerim, buna bir şey demedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı